Rizespor'dan transferde Gökhan Akkan açıklaması! Beşiktaş...

11.06.2020 - 14:23 | Son Güncellenme: 11.06.2020 - 14:26

Çaykur Rizespor forması giyen kaleci Gökhan Akkan'a Avrupa'dan ve Türkiye'den bazı takımların talip olduğu gündeme geldi. Rizespor'a Gökhan Akkan için resmi bir transfer teklifi geldi mi? Rizespor'un transferde tavrı ne olacak? Beşiktaş ile görüşme yapıldı mı? Rizespor'dan resmi transfer açıklaması...

Rizespor'dan transferde Gökhan Akkan açıklaması! Beşiktaş...

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da forma giyen kaleci Gökhan Akkan’ın adı transferde sıkça Beşiktaş ile anıldı. Gökhan Akkan’a Avrupa’dan da bazı kulüpler ilgi gösteriyor. Gökhan Akkan, Rizespor’dan ayrılacak mı? Beşiktaş’a transfer olacak mı?

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in canlı yayında sorularını yanıtlayan Çaykur Rizespor basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, Gökhan Akkan ile ilgili son durumu anlattı.

“Gökhan Akkan için resmi bir teklif yok”

Bakır, “Gökhan Akkan bizim çok değerli bir kardeşimiz. Takıma kattıkları ortada. Kendisiyle ilgili bize ulaşan resmi bir transfer teklifi yok. Sezon sonunda Gökhan için görüşelim diye söz verdiğimiz bir kulüp de bulunmuyor” ifadelerini kullandı.

“Teklif gelirse, kulübün ve oyuncunun menfaati ön planda olur”

Teklif gelmesi halinde Gökhan Akkan ile ilgili nasıl bir tavır alacakları sorusuna ise Bakır, ”Vedat Muriç’in de normalde gitmesini istemiyorduk. Ama hem kulübün hem de oyuncumuzun menfaatleri söz konusuydu. Böyle durumlarda başkanımızın da ifade ettiği gibi biz oyuncumuzun önünü açmaktan yana bir tavır alırız. Gökhan, şu anda Rizespor’un kalan maçlarına konsantre ve transfer konusunu kafasına takmıyor” yanıtını verdi.

Gökhan Akkan, Rizespor’da bu sezon kaç maç oynadı?

25 yaşındaki Gökhan Akkan, bu sezon Çaykur Rizespor’da 24 maçta 2107 dakika süre aldı. 1.88 boyundaki kaleci, daha önce Ankaragücü forması da giymişti.

Melnjak için Rizespor’a transfer teklifi var mı?

Öte yandan Hasan Yavuz Bakır, Fenerbahçe’nin transfer gündemine gelen sol bek oyuncusu Dario Melnjak için de resmi bir teklif olmadığını dile getirdi. Sarı-lacivertlilerin, Hasan Ali Kaldırım ile yolları ayırıp bu futbolcuyu kadrosuna katmayı düşündüğü iddia edilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler