Son Dakika | Pendikspor, Alper Potuk'a Transfer Teklifi Yaptı

22.06.2023 - 19:45 | Son Güncellenme: 22.06.2023 - 19:57

Son dakika | Süper Lig'in yeni takımı Pendikspor merkez orta saha takviyesi için düğmeye bastı ve Alper Potuk'a transfer teklifi yaptı. İşte tüm detaylar.

Son Dakika | Pendikspor, Alper Potuk'a Transfer Teklifi Yaptı

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımı Pendikspor transfer çalışmalarına başladı. Yeni sezon için hazırlıklarına devam eden kulüp yönetimi, kadrosunu güçlendirmek için transfer görüşmelerine hız verdi.

Süper Lig'in eski yıldızı Pendik'in listesinde

Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü'nün raporu doğrultusunda merkez orta saha takviyesi için harekete geçen yönetim, listesine Süper Lig'in eski yıldızlarından birini ekledi.

Pendikspor, Alper Potuk'u istiyor

Pendikspor, bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen ve geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig ekibi Çaykur Rizespor'da oynayan Alper Potuk'u radarına aldı. Kulüp, Potuk ile iletişime geçti.

İlgini Çekebilir
Pendikspor'dan flaş hamle! Yıldız transferi geliyor
Habere Git

Teklife sıcak bakıyor

Pendikspor, Çaykur Rizespor'la sözleşmesi sona eren Alper Potuk'a resmi transfer teklifi yaptı. Alper, Pendikspor'un projesine ve teklifine sıcak bakıyor. 

Pendik ile Alper arasında 4 milyon var

İki taraf arasındaki görüşmelerde pazarlık devam ediyor. Aradaki fark 4 milyon TL.

Alper Potuk'un performansı

32 yaşındaki nerkez orta saha oyuncusu geçtiğimiz sezon 1. Lig'de Çaykur Rizespor formasıyla 31 maçta oynadı ve 1 gol ile 7 asist yaptı.

İlgini Çekebilir
Es Es'in toplam borcu belli oldu!
Habere Git

Alper Potuk'un kariyeri

Eskişehirspor altyapısında futbola başlayan Alper Potuk; 2013-14 sezonunda 7.25 milyon Euro'ya Fenerbahçe'ye transfer oldu. Sarı-Lacivertli kulüpte inişli çıkışlı grafik sergileyen Alper; 2020-2021 sezonunda Ankaragücü'nde, 2021-22 ve 2022-23 sezonunda Çaykur Rizespor'da oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler