Rizespor'da yönetimin Fenerbahçe maçında stadı terk ettiği ortaya çıktı

23.04.2022 - 12:42 | Son Güncellenme: 23.04.2022 - 12:50

Süper Lig’in 34. haftasında evinde Fenerbahçe’yi ağırlayan Çaykur Rizespor Yönetimi, taraftarların istifa tezahüratları sonrasında maçın 78. dakikasında stadyumu terk etti.

Rizespor'da yönetimin Fenerbahçe maçında stadı terk ettiği ortaya çıktı

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasında evinde Fenerbahçe’yi ağırlayan Çaykur Rizespor, 78. dakikaya 6-0’lık skorla geride girerken, taraftarlar yönetimi istifaya davet etti. Tezahüratlardan sonra maç devam ederken Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran ve yöneticiler maçı bırakıp tribünden ayrıldı.

 Rizespor - Fenerbahçe maçında neler yaşanmıştı?

Süper Lig'de 34. haftanın açılış maçında düşme potasında yer alan ve artık ligde kalması mucizelere kalan Çaykur Rizespor sahasında son haftaların formda takımı Fenerbahçe'yi konuk etti. Hem zirve hattını hem de küme düşme potasını yakından ilgilendiren karşılaşmadan Fenerbahçe 6-0'lık galibiyet ile ayrıldı. Çaykur Rizespor'da maçın henüz 35. saniyesinde Fabricio Baiano kırmızı kart ile oyun dışında kalırken Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 9. dakikada Diego Rossi, 45+3(P), 45+9(P), 51. dakikalarda Serdar Dursun, 65. dakikada Enner Valencia ve 75. dakikada Nazım Sangare kaydetti.

 

Bu sonuçla ligde dalgalı bir grafik sergileyen Çaykur Rizespor 30 puanda kaldı. Karadeniz ekibi bugün Giresunspor'un galibiyet alması durumunda Süper Lig'e veda edecek. 

Senin için hazırladığımız haberler