Son Dakika | Rizespor, David da Silva'yı Transfer Edecek

08.01.2023 - 23:25 | Son Güncellenme: 08.01.2023 - 23:37

Son dakika transfer haberi | 1. Lig'in iddialı takımı Çaykur Rizespor golcü transferi için harekete geçti ve Endonezya'dan yıldız isimle anlaştı. Detaylar.

Son Dakika | Rizespor, David da Silva'yı Transfer Edecek

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor, takviye çalışmalarına devam ediyor. Karadeniz temsilcisi, forvet transferi için düğmeye bastı.

David da Silva ile prensip anlaşmasına varıldı

Rizespor, Endonezya Ligi takımlarından PERSIB Bandung forması giyen santrfor David da Silva ile prensip anlaşmasına vardı.

15 maçta 13 gol, 2 asist

Bu sezon PERSIB Bandung formasıyla 15 maçta görev alan 33 yaşındaki Brezilyalı santrfor 13 gol ile 2 asist yaptı ve 15 gole katkı sağladı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe -Galatasaray derbisi TFF'ye nefes aldırdı
Habere Git

David da Silva'nın kariyeri

12 Kasım 1989 doğumlu David da Silva, Taboao Serra'da futbola başladı. Sumare, Birkirkara, Shelbourne, Joseense, Catanduvense, Khor Fakkan, Al-Masn'aa, Al-Orobah, Zweig. Kanazawa, Qadsia, Al-Khor, Persebaya, Pohang Steelers, Persebaya, Terengganu ve PERSIB takımlarında forma giydi.

Bülent Korkmaz devam edecek

Öte yandan Çaykur Rizespor'da ayrılması beklenen teknik direktör Bülent Korkmaz'la yollar ayrılmayacak. Karadeniz temsilcisi, Korkmaz ile fesih görüşmelerinde 8 milyon TL'lik tazminata takıldı ve devam kararı aldı.

Çaykur Rizespor'un TFF 1. Lig'deki durumu

Çaykur Rizespor, TFF 1. Lig'de çıktığı 18 maçın 7'sini kazandı. 9 beraberlik alan takım, 2 kez mağlup oldu. Karadeniz temsilcisi 30 puan toplayarak, devre arasına 7. sırada girdi.

İlgini Çekebilir
100. yılın ilk derbisinde zafer Cimbom'un
Habere Git

Çaykur Rizespor'un TFF 1. Lig'deki son 3 maçı

  • Tuzlaspor 0-1 Çaykur Rizespor
  • Çaykur Rizespor 0-2 Göztepe
  • Altınordu 0-0 Çaykur Rizespor

Senin için hazırladığımız haberler