Rizespor, Uygun'la devam edecek

17.05.2021 - 15:51 | Son Güncellenme: 17.05.2021 - 15:54

Süper Lig'de 2020-2021 sezonunu 48 puanla 13. sırada tamamlayan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Bülent Uygun'la ilgili karar verildi. Rizespor, Bülent Uygun'la sözleşme uzatacak mı? İşte detaylar...

Rizespor, Uygun'la devam edecek

Salim MANAV - AJANSSPOR

Süper Lig'de sezona Stjepan Tomas ile başlayan ardından Marius Sumudica ile yoluna devam eden Çaykur Rizespor iki teknik direktörün başarısız performansı nedeniyle ayrılık yaşadı. Sumudica'ndan sonra yoluna Bülent Uygun'la devam eden Rizespor, 13 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik ile 5 mağlubiyet elde ederek sezonunu 48 puanla 13. sırada tamamladı. 

Bülent Uygun ile Mayıs 2021'e kadar anlaşma sağlayan Çaykur Rizespor'da tecrübeli hoca hakkında karar verildi. 

Çaykur Rizespor yönetimi, mavi-yeşilli takımı ligde tutmayı başaran Bülent Uygun ile sözleşme uzatacak. 

'Uygun'la iyi anlaşıyoruz'

Radyospor'da geçtiğimiz günlerde Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal şu ifadeleri kullanmıştı:

"Hoca sözleşmelerinde bir maddemiz var. Bu madde de; 'Hoca, kulüpten ayrılmak isterse 2 maaş öder, kulüp hoca ile yollarını ayırmak isterse 2 maaş öder' Bu ne demektir; hoca bizi, biz de hocayı istiyorsak devam ederiz. Bülent Uygun ile de devam etmek istiyoruz. Bülent Uygun ile sözleşme uzatacağız. Bülent Uygun ile iyi anlaşıyoruz, hocamız da bizi sevdi, ailesi de aslen Rizeli, aramızda iyi bir diyalog oldu."

Senin için hazırladığımız haberler