Ersan Parlatan: "Rizespor-Galatasaray maçının hakkı beraberlikti"

31.10.2023 - 15:33 | Son Güncellenme: 31.10.2023 - 15:39

Bandırmaspor'dan ayrılan teknik direktör Ersan Parlatan, Rizespor-Galatasaray maçı, Bandırma'dan ayrılık süreci, Konyaspor'un teklifi ve İlhan Palut hakkında konuştu.

Ersan Parlatan: "Rizespor-Galatasaray maçının hakkı beraberlikti"

AJANSSPOR HABER

Trendyol 1. Lig takımı Teksüt Bandırmaspor'dan ayrılan teknik direktör Ersan Parlatan ayrılık sürecinden sonra ilk kez açıklamalarda bulundu. Radyospor'da Simay Trafo'nun sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Ersan Parlatan, Konyaspor görüşmesi ve İlhan Palut hakkında da konuştu.

"Rizespor en azından 1 puan alabilirdi"

Ersan Parlatan, "İlhan Hoca (Palut) ve ekibi, Çaykur Rizespor'da önemli işlere imza atıyor. Bunu net bir şekilde Galatasaray maçında da gördük. Rizespor - Galatasaray maçının hakkı beraberlikti, Rizespor en azından 1 puan alabilirdi. İlhan Hoca hep saha içerisinde, hem saha dışında başarılı bir teknik direktör. İlhan Hoca ilerleyen süreçte hem milli takımda hem de Avrupa'da görev alacaktır" dedi. 

"Bandırmaspor'dan ayrılmam sürpriz oldu"

Bandırmapspor'dan ayrılık sürecini de anlatan Parlatan, "Bandırmaspor'da çok iyi bir çalışma ortamım vardı. Bandırmaspor'da 8 haftada 15 puan topladık, 1.88 puan ortalamasını yakaladık. Bandırmaspor sürecinde olumlu işler yaptık. İtiraf etmeliyim ki ayrılık kararı benim için de sürpriz oldu" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Selim Soydan: "Ali Koç'a eski şampiyonluklar için tezgah kuruluyor"
Habere Git

"Konyaspor'dan teklif aldım"

"Konyaspor'dan teklif aldınız mı?" sorusuna ise Ersan Parlatan, "Konyaspor'dan teklif aldım, yetkililerle görüşmelerimiz oldu. Konyasporlu yetkililerin bir projesi vardı. Ancak ben kariyerime teknik direktör olarak devam etmek istediğimi söyledim" cevabını verdi. 

"1. Lig'de heyecan son ana kadar devam edecek"

Trendyol 1. Lig'deki zirve mücadelesini değerlendiren Parlatan, "1. Lig'de Eyüpspor, Bandırmaspor, Kocaelispor, Gençlerbirliği ve Manisa FK şampiyonluk adayları arasında yer alan takımlar. 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesinin son ana kadar devam edeceğini düşünüyorum. Çünkü takımların kadro kalitesi birbirine yakın" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler