Rizespor'dan ayrılan Mehdi Taremi, Milan'a gidiyor: Porto'ya 15 milyon Euro

30.08.2023 - 14:17 | Son Güncellenme: 30.08.2023 - 14:25

Çaykur Rizespor'un transfer ettiği fakat sözleşme şartlarına uymayarak takımdan ayrılan Mehdi Taremi için Milan harekete geçti. Porto'ya transfer teklifi yapıldı.

Rizespor'dan ayrılan Mehdi Taremi, Milan'a gidiyor: Porto'ya 15 milyon Euro

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Çaykur Rizespor'un Türkiye'ye getirttiği ancak daha sonra ülkesine dönen Mehdi Taremi, Serie A'da mücadele eden İtalyan kulüp Milan'a transfer olmak üzere. Milan'ın Portekiz temsilcisi Porto'ya oyuncu için yaptığı teklif belli oldu.

Rize'ye transfer oldu, izin almadan ayrıldı

Çaykur Rizespor, 2016-17 sezon başında Mehdi Taremi'yi transfer etti. Bir süre Rizespor ile antrenmana çıkan Taremi, eski takımı Persepolis taraftarlarının ve ailesinin geri dönmesi için baskı yaptığını öne sürerek izin almadan Türkiye'den ayrıldı.  

Rize ile sözleşmesine uymadı

Rizespor ile imzaladığı sözleşme şartlarını yerine getirmeden ülkesine giden Taremi, Persepolis ile sözleşme imzaladı. Daha sonra bir başka İran ekibi Al-Gharafa'ya transfer olan Mehdi Taremi, 2020 başında da Porto'yla sözleşme imzaladı. 

İlgini Çekebilir
Bruma, Braga'nın 11 yıllık hasretini dindirdi!
Habere Git

Milan Taremi için 15 milyon Euro'luk teklif yaptı

Portekiz Ligi'nde 132 maçta 76 gol atan ve 41 de asist yapan 31 yaşındaki İranlı forvete Milan talip oldu. Fabrizio Romano, İtalyan ekibinin Taremi için Porto'ya 15 milyon Euro'luk teklif yaptığını ve anlaşmanın tamamlanmak üzere olduğunu duyurdu. 

Taremi'nin Milan'dan talep ettiği ücret

İran resmi haber ajansı Irna, Taremi'nin Milan'dan yıllık 3 milyon Euro maaş + 1 milyon Euro bonus alacağını duyurdu.

Mehdi Taremi'nin performansı

Geçen sezon Porto formasıyla 51 maça çıkan 31 yaşındaki santrfor, 31 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Taremi, 14 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler