Çaykur Rizespor-Antalyaspor maçına devam edilemedi! Maç ertelendi...

19.01.2022 - 17:47 | Son Güncellenme: 19.01.2022 - 18:47

Çaykur Rizespor ile Antalyaspor karşılaştı. Yoğun kar yağışı nedeniyle 23. dakikada durdurulan maç, yarın aynı saatte kaldığı yerden devam edecek. İşte detaylar...

Çaykur Rizespor-Antalyaspor maçına devam edilemedi! Maç ertelendi...

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Çaykur Rizespor ile Fraport TAV Antalyspor, Çaykur Didi Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Maçın ilk düdüğünün ardından, yoğun kar yağışı nedeniyle saha çizgileri kayboldu.

Oyuncu ve teknik heyetlerle görüşüldü

Karşılaşmanın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu, 23. dakikada oyunu durdurarak, iki takım oyuncuları ve teknik heyetleri ile görüşme gerçekleştirdi. Hava koşulları ve zeminden memnun olmayan taraflar, bu şartlar altında futbol oynamayacaklarını, maçın hakemine bildirdi. Bunun üzerine Yaşar Keman Uğurlu, soyunma odasına gitti. Yapılan görüşmeler sonrası mücadelenin, ertelenmesine karar verildi.

Çaykur Rizespor - Antalyaspor maçı ne zaman?

Yoğum kar yağışı nedeniyle 23. dakikada durdurulan ve ertelendiği duyurulan Çaykur Rizespor - Antalyspor maçı, yarın saat 17.00'da Çaykur Didi Stadyumu'nda kaldğı yerden devam edecek.

Kulüpten açıklama geldi

Maçın ertelenmesinin ardından ev sahibi takım Çaykur Rizespor, konu ile ilgili açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada, "Spor Toto Süper Lig'in 22. hafta mücadelesinde sahamızda Fraport Tav Antalyaspor'a karşı oynanan karşılaşmada futbola elverişsiz hava koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Senin için hazırladığımız haberler