Sivasspor'da Rıza Çalımbay, Başakşehir Beraberliğini Değerlendirdi

09.04.2023 - 18:38 | Son Güncellenme: 09.04.2023 - 19:01

Süper Lig'in 28. haftasında Demir Grup Sivasspor sahasında Medipol Başakşehir'le 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası Rıza Çalımbay, değerlendirmede bulundu.

Sivasspor'da Rıza Çalımbay, Başakşehir Beraberliğini Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 28. hafta mücadelesinde Sivasspor sahasında Başakşehir'i konuk etti. Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan karşılaşma 1-1 berabere sona erdi.

Karşılaşma sonrası Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu.

"Golde şanssızdık"

Yenilen golden hatalı olduğunu dile getiren Çalımbay, "Oyuncularımın hepsinden memnunum. Çok iyi oynadık, mücadele ettik. Rakip takıma gol attırmamaya çalıştık. Golde şanssızdık, kendi hatamızdan yedik." dedi.

"Zor maçtı"

Başakşehir'in zor bir rakip olduğunu söyleyen Çalımbay, "Disiplinli şekilde maçı bitirdik. Zor maçtı. İyi bir takım. Oyuncularım çok iyi şekilde mücadele etti. En büyük hatalarımızdan bir tanesi son vuruşlardı. Uzun süreden beri maç oynamıyoruz. 2 hafta sonra çok daha iyi duruma geleceğimize inanıyorum." dedi.

"Her sezon böyle kritik hatalar oluyor"

Hakem hatalarına da değienen Çalımbay, "Hakemler maalesef bazı şeylerde hata yaptılar. Hiçbir zaman hakemlere karşı bir şey yapmaz. Her sezon böyle kritik hatalar oluyor ama yapacak bir şey yok. Onlara da bir şey diyemiyoruz." dedi.

Bu sonucun ardından Sivasspor puanını 31'e, Başakşehir de 45'e yükseltti. 

Gelecek hafta Sivasspor deplasmanda Giresunspor'la karşılaşacak. Başakşehir ise İstanbulspor'a konuk olacak.

Senin için hazırladığımız haberler