Rıza Çalımbay, Sivasspor'la Sözleşme Uzatacak Mı? Radyospor'da Açıkladı

02.03.2023 - 21:15 | Son Güncellenme: 02.03.2023 - 21:26

Son dakika | Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, UEFA Konferans Ligi'ndeki rakipleri Fiorentina ve kulüpteki sözleşmesi hakkında açıklama yaptı.

Rıza Çalımbay, Sivasspor'la Sözleşme Uzatacak Mı? Radyospor'da Açıkladı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig takımı DemirGrup Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayına konuk oldu. Deneyimli teknik adam, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 32 Turu'ndaki Fiorentina eşleşmesi hakkında açıklamalarda bulundu. Çalımbay ayrıca Yiğidolar'daki geleceğinden de bahsetti.

"Transferi kapattık"

Rıza Çalımbay, "Şu anda İstanbul'dayım. Takımımız da yarın sabah İstanbul'da olacak. Fatih Karagümrük maçı öncesinde transferi kapattık. Zor maçlar oynayacağız, sıkıştırılmış bir fikstür de var. Amacımız bu maratondan en iyi puanları toplamak" ifadelerini kullandı.

"Fiorentina maçı öncesi tek endişem..."

Çalımbay, "Fiorentina maçına en iyi şekilde hazırlanacağız. Bu hafta sonunda ekibimizden arkadaşlarımız Fiorentina - Milan maçını İtalya'da takip edecek. Fiorentina maçı öncesi tek endişem sakat ya da cezalı futbolcularımızın sayısı olacaktır" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Mahkeme yasağı kaldırdı, Fenerbahçeliler Kayseri'ye
Habere Git

"Tam kadro çıkabilirsek kazanabiliriz"

Sözlerine devam eden Rıza Çalımbay, "Fiorentina maçına tam kadro çıkabilirsek kazanabiliriz. Çok fazla konuşulmuyor ancak Sivasspor 3 sezon üst üstte Avrupa'ya gitti" açıklamasını yaptı.

"Sezon öncesinde sözleşme uzatmayacağım demiştim"

"Sivasspor'la sözleşme uzatacak mısınız?" sorusuna Çalımbay, "Ben Sivaslıyım. Sivasspor'da tüm hedeflerimizi gerçekleştirdik. Avrupa Kupaları'na gittik, Türkiye Kupası'nı kazandık, futbolcu kazandırdık ve yapılması gereken her şeyi yaptık. Sezon öncesinde sözleşme uzatmayacağım demiştim, orada farklı şeyler vardı, kötü değildi ancak farklı şeylerdi" dedi.

"Hedeflerimiz uyuşursa sözleşme uzatabiliriz"

Açıklamasını sürdüren Çalımbay, şunları söyledi: "Hedeflerimiz uyuşursa sözleşme uzatabiliriz. Sivasspor'un şampiyonluk potansiyeli var. Ancak bu ligde şampiyon olabilmeniz için bütçenizin ve taraftar gücünüzün olması gerekiyor. Özellikle de 5-6 oyuncunuzun net oyuncular olması gerekiyor. Bunun örneklerini Başakşehir ve Adana Demirspor'da görebiliriz. Her iki takım da şampiyonluğa oynayabilir"

İlgini Çekebilir
PFDK kararları açıklandı! Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'a ceza
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler