Sivasspor, Fenerbahçe'den Mert Hakan Yandaş'ı Transfer Etmek İstiyor

15.05.2023 - 20:14 | Son Güncellenme: 15.05.2023 - 20:30

Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, yeni sezonda transfer çalışmalarını sürdürürken gündemine Fenerbahçe'den eski oyuncusu Mert Hakan Yandaş'ı aldı. Detaylar...

Sivasspor, Fenerbahçe'den Mert Hakan Yandaş'ı Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Bu sezon beklenen performansa ulaşamayan Sivasspor, gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdürürken gündemine eski oyuncusu Mert Hakan Yandaş'ı aldığı iddia edildi. Rıza Çalımbay'ın gelecek sezon da takımla devam etmesi durumunda ilk transfer Fenerbahçe'den olacak. Detaylar...

Mert Hakan Yandaş, listeye alındı

Sabah'ın haberine göre bu bağlamda gündeme gelen isim ise Fenerbahçe'den Mert Hakan Yandaş oldu. Sivasspor, eski futbolcusunu transfer etmek için çalışmalarını sürdürdüğü iddia edildi.

Resmi adımlar atıldı

Rıza Çalımbay'ın, Sivasspor'un eski futbolcusu Mert Hakan Yandaş'ı istediği öne sürülürken, Başkan Mecnun Otyakmaz'ın transfer için resmi adımları atmaya başladığı iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe beğenmedi, Premier League ekibi vazgeçemiyor!
Habere Git

Fenerbahçe ile sözleşmesi 1 yıl kaldı

Deneyimli futbolcunun Fenerbahçe ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Bu sezon Sarı-Lacivertlilerde toplam 21 maça çıkan milli oyuncu 1 gol, 2 asistlik katkı verdi.

Rıza Çalımbay'ın sözleşmesi bitecek

2018/19 sezonunda Sivasspor ile sözleşme imzalayan Rıza Çalımbay'ın sezon sonunda sözleşmesi sona erecek. Sivasspr yönetimi ise tecrübeli teknik adam ile devam etmek istiyor. Sezon bitmeden yeni sözleşme imzalayacağı da iddia edildi.

Galatasaray derken Fenerbahçe olmuştu

Üç sezon önce transfer gündeminde büyük yankı bulan Mert Hakan Yandaş, Galatasaray ile görüşme yapıp anlaşma sağlayamaması sonrasında Fenerbahçe'den gelen teklifi kabul ederek Sarı-Lacivertlilerde 4 yıllık sözleşme imzalamıştı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de ayrılık yolda! Zam talebi karşılık görmedi...
Habere Git

Sivasspor'da fark yarattı

Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce Sivasspor'un 2019 yılını dördüncü sırada bitirmesinde büyük rol oynayan Mert Hakan Yandaş, Yiğidolarla çıktığı 72 karşılaşmada 13 gol atarken 7 asist yapma başarısı elde etmişti.

Senin için hazırladığımız haberler