Riva'da kritik zirve! Dursun Özbek ve Mehmet Büyükekşi...

22.04.2024 - 10:35 | Son Güncellenme: 22.04.2024 - 10:44

Süper Lig takımlarından Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, bugün Kulüpler Birliği'nin temsilcisi olarak TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile Riva'da bir araya gelecek.

Riva'da kritik zirve! Dursun Özbek ve Mehmet Büyükekşi...

Riva'da kritik zirve... Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, bugün Kulüpler Birliği'nin temsilcisi olarak saat 16.00'da Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ile Riva'da bir araya gelecek.

Seçim tarihinin haziran başına çekilmesi isteniyor

Sabah'ta yer alan habere göre; bir kısım kulüp, TFF'nin 18 Temmuz olarak açıkladığı seçim tarihinin haziran başına çekilmesini istiyor. 

Dursun Özbek ile Mehmet Büyükekşi bir araya gelecek

Dursun Özbek geçen hafta, "Bu işin diyalogla çözülmesinden yanayım. İmza toplayarak olmaz" açıklaması yapmıştı. Özbek, Riva'da yeni seçim tarihi için Büyükekşi ile kritik bir toplantı yapacak. 

İlgini Çekebilir
Carlo Ancelotti'den Arda Güler müjdesi!
Habere Git

TFF yönetimi haziran başına sıcak bakmıyor

TFF'nin 18 Temmuz olan seçim tarihini 8 Temmuz'a çekebileceği öğrenildi. TFF yönetimi haziran başına 2024 Avrupa Şampiyonası nedeniyle sıcak bakmıyor. 

Bildiriden 17 kulübün haberi yok

Türk futbolu gözünü Riva'ya çevirirken Kulüpler Birliği resmi hesabından TFF için yapılan, "Seçim tarihini haziran başına alın" bildirisinden G.Saray dahil 17 kulübün haberinin olmadığı ortaya çıktı. 

Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç'un "Yayınlayın" dediği metinden sadece Kasımpaşa ve Adana Demir'in bilgisinin olduğu öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Şampiyonluğun ardından Fenerbahçe Opet'te 2 transfer, 4 ayrılık
Habere Git

Süper Kupa töreni iptal

Şanlıurfa'da yarıda kalan Süper Kupa, 3-0 Galatasaray galibiyetiyle tescillenmiş ve sarı-kırmızılı kulüp müzesine bir kupa daha eklemişti. Pendikspor maçı öncesi Süper Kupa'nın stada getirilmesi ve taraftar önünde kaldırılması gündeme geldi. Ancak hem yönetim hem de teknik heyet, şampiyonluk yolunda kritik viraj olarak gördükleri Pendikspor maçına motive oldu ve Süper Kupa kutlamasıyla konsantrasyonu bozmak istemedi.

Senin için hazırladığımız haberler