Manisa FK'da Yalçın Koşukavak, Bandırmaspor Yenilgisini Değerlendirdi

12.04.2023 - 19:25 | Son Güncellenme: 12.04.2023 - 19:28

1. Lig’in 32. haftasında Manisa FK, sahasında Bandırmaspor’a mağlup oldu. Maçın ardından Manisa FK Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak değerlendirmede bulundu.

Manisa FK'da Yalçın Koşukavak, Bandırmaspor Yenilgisini Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1. Lig'in 32. haftasında Yalçın Koşukavak'ın ekibi Manisa FK ile Ümit Şengül'ün yönetimindeki Bandırmaspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Manisa FK 1-0 kaybetti.

Karşılaşma sonrası Manisa FK Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak açıklamalarda bulundu.

"Çok kritik bir maçtı"

Koşukavak, “Maç öncesi 45 puan play-off barajını yakalamak için bizim için çok kritik bir maçtı. Ama maalesef böyle çok kritik bir maç oynadığımızı sahanın içinde gösteremedik." dedi.

"10 kişilik bir takıma kaybettik"

Bandırmaspor'un 10 kişi kalmasına rağmen yenemediklerini dile getiren Koşukavak, "Çok kötü oynadık. Rakip 10 kişi kalmasıyla birlikte geride savunma yapmaya başladı. Çok önde oynadık, risk aldık ama olmadı, üzgünüz. Kariyerimde ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. 10 kişilik bir takıma kaybettik.” dedi.

Bu sonuçla birlikte Bandırmaspor 47 puana yükselirken, Manisa FK 45 puanda kaldı. Ligin bir sonraki maç haftasında Manisa FK deplasmanda Erzurumspor'a konuk olurken, Bandırmaspor evinde Sakaryaspor'u ağırlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler