(ÖZET) Letonya - Türkiye maç sonucu: 2-3

16.06.2023 - 23:19 | Son Güncellenme: 16.06.2023 - 23:56

A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu 3'üncü maçında deplasmanda Letonya'yı 3-2 mağlup etti. İşte maçın yazılı özeti ve goller

(ÖZET) Letonya - Türkiye maç sonucu: 2-3

AJANSSPOR - HABER

EURO 2024 D Grubu 3. maçında A Milli Futbol Takımımız, Başkent Riga'daki Skonto Stadı'nda Letonya ile karşılaştı. 

Milliler, uzatmalarına 2-1 önde girdiği maçta öldü öldü dirildi. Uzatmaların 4. dakikasında Letonya beraberliği sağladı. Büyük bir hüsran yaşarken uzatmanın 5. dakikasında İrfan Can Kahveci hem 3 puanı getirdi hem de Stean Kuntz'un kaderini çizdi. Milliler, Letonya'yı 3-2 mağlup ederek, Samsun'da oynanacak Galler maçı öncesi 3 puanla morallendi.

Maçta son sözü İrfan Can Kahveci söyledi

Riga'da millilere galibiyeti getiren goller; 22. dakikada Abdülkerim Bardakcı, 61. dakikada Cengiz Ünder ve 90+5. dakikada İrfan Can Kahveci'den geldi. Letonya'nın sayılarını ise 51. dakikada Eduards Emsis ile 90+4. dakikada Kristers Tobers kaydetti.

Ev sahibinde Emsis, 83. dakikada ikinci sarıdan gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Milliler, liderlik koltuğunda

Gruptaki diğer maçta Ermenistan, deplasmanda Galler'i 4-2 mağlup etti. Hırvatistan ise 3. haftayı BAY geçti. Bu sonuçların ardından 6 puanlı A Milli Takımımız, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

İlgini Çekebilir
Abdülkerim'den ilk maç ilk gol ve barış!
Habere Git

Ermenistan, Galler'i devirdi

Grubun diğer maçında ise Ermenistan deplasmanda Galler'i mağlup ederek sürpriz bir sonuç aldı. Ermenistan maçı 4-2 kazandı.

Moore, Samsun'a gelemiyecek!

Galler'in önemli oyuncularından Kieffer Moore 78. dakikada kırmızı kart gördü. Bununla birlikte Moore, Samsun'daki maçta yer alamayacak.

Milliler'de yeni hedef Galler

A Milli Takımımız, grupta bir sonraki maçında 19 Haziran günü Galler ile karşılaşacak. Mücadele Samsun'da oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler