Rıdvan Dilmen'den Portekiz maçı sonrası Stefan Kuntz'a tepki

25.03.2022 - 01:37 | Son Güncellenme: 25.03.2022 - 02:09

A Milli Takım'ın 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu yarı finalinde Portekiz'e elenmesinin ardından Rıdvan Dilmen Stefan Kunz'a sert çıktı

Rıdvan Dilmen'den Portekiz maçı sonrası Stefan Kuntz'a tepki

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu yarı finalinde Türkiye Portekiz'e 3-1 mağlup olarak Dünya Kupası umutlarını noktaladı. Portekiz'e galibiyeti getiren golleri Otavio, Diogo Jota ve Nunez kaydetti. Türkiye'nin tek golü Burak Yılmaz'dan geldi. 

Moldova değiliz biz

Portekiz karşılaşmasının ardından Rıdvan Dilmen teknik direktör Stefan Kuntz'u açıklamalarından dolayı eleştirdi. Dilmen " "Stefan Kuntz 'takımla gurur duyuyorum diyor. Ben bu cümleleri Türk insanı olarak hak etmiyorum. Moldova değiliz biz! 3 tane yedikten sonra ben gururlanmam yani" dedi.

İlgini Çekebilir
Türkiye'nin Dünya Kupası laneti sürüyor!
Habere Git

Kuntz: Bu takımla gurur duymamız gerekiyor

Rıdvan Dilmen'in sinirlendiği bölümde Kuntz şunları söylemişti  "O zaman ben de bir soru sorabilir miyim? Siz Türk Milli Takımı ile gurur duyuyor musunuz? Bizim genç bir takımımız var ve büyüyoruz, gelişiyoruz. Bu mağlubiyet üzerinden dersler çıkartırsak daha da gelişeceğiz. Bu takımla gurur duymamız gerekiyor çünkü beraberliği yakalama fırsatımız da oldu ve ondan sonra herhalde birçok insan tahmin ediyordur maçın nerelere gidebileceğini. Letonya'da maç şansımız vardı ve bugün yoktu."

Senin için hazırladığımız haberler