Rıdvan Dilmen: Nihat Özdemir TFF Başkanlığı'nı bıraksın

08.12.2021 - 23:10 | Son Güncellenme: 08.12.2021 - 23:32

Rıdvan Dilmen, TFF Başkanı Nihat Özdemir'den Sergen Yalçın'a, Fatih Terim'den TRT'deki programına kadar çarpıcı açıklamalar yaptı. Detaylar haberimizde...

Rıdvan Dilmen: Nihat Özdemir TFF Başkanlığı'nı bıraksın

AJANSSPOR-HABER

Rıdvan Dilmen, Haber Global televizyonunda katıldığı programda çok konuşulacak açıklalamalr yaptı. Ünlü yorumcu, Türk futbolunda alınan ya da alınmayan kararlarda hep Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isminin kullanılarak işe siyaset karıştırıldığını söyledi. 

"Nihat Bey 'yoruldum' diyor"

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in durumuna değinen Dilmen, "Şunu anlamıyorum; Nihat Bey'i çok uzun yıllardır tanırım ve orada bir sürü de yönetici var. Bazen duyuyorum Nihat Bey, 'Çok yoruldum' diyor. Bıraksın o zaman. Senin milyar dolarlık şirketin var. Yönetim kurulu üyelerinin de öyle" dedi. 

'Nihat Özdemir başkanlığa atanmadı'

Dilmen şöyle devam etti: "O zaman ne çıkıyor, 'bıraktırmıyorlar' imajı. Sor bakalım Cumhurbaşkanı'na ne diyecek sana? 'Bana ne, işine gücüne bak' diyecek. 'Nihatcığımm bırakma' mı diyecek zannediyorsun. Hiç öyle bir şey yok, olmadı da. 'O atadı, o gönderdi' böyle bir şey yok.”

'Beşiktaşlı futbolcular sorumluluktan kaçıyor'

Beşiktaş'ın son Borussia Dortmund maçın ı izlediğini söyleyen ünlü yorumcu, "Beşiktaşlı futbolcular sorumluluk almayan duruma gelmişler. Oyuncular mental olarak çok zor durumda. Ciddi bir molaya ihtiyaç vardı ama tren kaçtı. Devre arası olsaydı iyi gelebilirdi" yorumunu yaptı.

'Sergen Yalçın'la 3-4 yıllık sözleşme yenilenmeli'

Programda heran göreviden ayrılabileceği belirtilen Sergen Yalçın'ı değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Bence Beşiktaş, Sergen Yalçın ile 3-4 yıllık kontrat imzalamalı. Ama sezonu tamamlaması zor" ifadelerini kullandı.

'TRT'nin bana ödediği 60 bin TL'yi geri verdim'

Uzun yıllar %100 Futbol programını NTV'de yaptıktan sonra bu sezon TRT'ye geçen Rıdvan Dilmen, çokm tartışılan maaşına da tekrar açıklık getirdi. Daha önce para almadığını açıklayan futbol adamı, "TRT baba 60 bin lira yatıtdı. Ben 'İstemiyorum' diyerek geri yolladım. Benim kontratım yok ki.. 'Niye bu parayı yatırıyorsunuz' dedim" şeklinde konuştu.

'Fatih Terim, TFF başkanlığının kralını yapar'

Dilmen'in program sırasında söylediği ve sosyal medyada gündem olan sözlerinden biri de Fatih Terim hakkındaydı. Ünlü yorumcu, "Fatih Terim, TFF başkanlığının kralını yapar. Çok da adaletli yapar" dedi. Ayrıca TFF’nin verdiği cezaları, "Bir adaletsizlik olduğu aşikar. X hocaya 10 maç, diğerine 1 maç. Bunu herkes görüyor" sözleriyle eleştirdi. 

'Trabzonspor şampi değil şampiyo.'

Rıdvan Dilmen'in açıklamalrından diğer satırbaşları ise şöyle:

Trabzonspor için 'şampiyo' diyebilirim. Bir tek Nazilli'nin baş harfi eksik. Trabzonspor'un şampiyonluğuna %97 ihtimal veriyorum."

 

 

'Fenerbahçe ilk kez doğru transfer yaptı'

Ben ilk kez bu yıl doğru transferler yapıldığını düşünüyorum. Ben Fenerbahçe'nin 2-3 sene ligde çok iddialı olacağını düşünüyorum. Bu sene şampiyonluk şansı az.

'Metin Tekin ve Rıza Çalımbay Galatasaraylı'ydı'

"Metin Tekin ve Rıza Çalımbay çocukken Galatasaraylıymış ama şimdi onlardan iyi Beşiktaşlı var mı? Rıza Çalımbay Beşiktaş kaptanıyken ev arkadaşıydık. Dereboyu'nda arka sokakta bir evde kalıyorduk. Mahallede maç yapıyorduk çocuklarla. Bir gün onu kızdırdım, 1 hafta konuşmadı benle."

Senin için hazırladığımız haberler