Rıdvan Dilmen'den flaş Oosterwolde iddiası: "Bir yere yazıyorum bunu"

29.01.2024 - 12:06 | Son Güncellenme: 29.01.2024 - 12:21

Fenerbahçe'nin 2-1'lik Ankaragücü galibiyetini değerlendiren ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'den sarı lacivertli takımın Hollandalı futbolcusu Jayden Oosterwolde hakkında flaş bir iddia geldi. İşte detaylar...

Rıdvan Dilmen'den flaş Oosterwolde iddiası: "Bir yere yazıyorum bunu"

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında sahasında Cengiz Ünder'in attığı iki golle Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti. 

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, sarı lacivertlilerin Ankaragücü galibiyetini değerlendirirken, Fenerbahçe'nin 22 yaşındaki Hollandalı oyuncusu Jayden Oosterwolde ile ilgili bir iddia da bulundu.

Boey'den sonra Ferdi Kadıoğlu

Galatasaray'dan 30+5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Bayern Münih'e imza atan Sacha Boey transferine değinen Dilmen, "Türkiye'den Bayern seviyesine, Manchester seviyelerine gidecek iki oyuncu var demiştim. Biri Sacha Boey, diğeri Ferdi Kadıoğlu. Temposunu artırdığı zaman Szymanski'dir bir diğer adaydır" ifadelerini kullandı.

"Unutmayın bu sözümü"

Sacha Boey'un çok doğru bir transfer politikasıyla gelip gittiğini aktaran Dilmen, Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Jayden Oosterwolde'yle ilgili de konuştu.

Jayden Oosterwolde'nin Fenerbahçe'ye en çok para kazandıracak fubolculardan biri olacağını öne süren Rıdvan Dilmen, "Unutmayın bu sözümü, bir yere yazıyorum bunu" ifadelerini kullandı.

6 milyon Euro'ya transfer oldu

Fenerbahçe, 22 yaşındaki Oosterwolde'yi 2022-23 sezonun devre arasında İtalyan ekibi Parma'dan 6 milyon Euro karşılığında kadrosuna katmıştı. Bu sezon sarı lacivertli formayı 30 maçta giyen Hollandalı futbolcu 1 gole katkı yaptı. 

2027'ye kadar sözleşmesi var

Sol stoperin yanı sıra sol bek ve sol orta saha bölgelerinde de oynayabilen genç futbolcunun 30 Haziran 2027'e kadar sözleşmesi bulunuyor. 22 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 7 milyon Euro.  

Senin için hazırladığımız haberler