Rıdvan Dilmen "İki isim dikkatimi çekmişti, üçüncü Montella olacak!

18.06.2024 - 22:59 | Son Güncellenme: 18.06.2024 - 23:10

Rıdvan Dilmen, EURO 2024'te dikkatini çeken teknik direktörleri dile getirirken, Türkiye'nin İtalyan antrenörü Vincenzo Montella'ya da parantez açtı.

Rıdvan Dilmen "İki isim dikkatimi çekmişti, üçüncü Montella olacak!

AJANSSPOR HABER

EURO 2024 F Grubu mücadelesinde Türkiye, Gürcistan'ı 3-1 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmanın ardından Sports Digitale YouTube kanalında değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen, turnuvada beğendiği teknik direktörleri dile getirdi. Dilmen, milli takım teknik direktörü Vincenzo Montella'ya da özel parantez açtı.

"Gitmediğimiz her Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kupası rezalettir"

Artık Avrupa Şamiyonası ve Dünya Kupası'na katılım bileti almanın daha kolay olduğunu dile getiren Rıdvan Dilmen, "Artık gidiş kolay. Biz gitmezsek ayıp olur. Ama oradan sonra yarı finaller, finaller kolay olmuyor. Gitmediğimiz her Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kupası rezalettir, skandaldır. Gitmeyeni dövüyorlar. " dedi.

"Üçüncüsü Montella olacak"

Avrupa Şampiyonası'nda iki teknik direktörün dikkatini çektiğini aktaran Dilmen, "Avrupa Şampiyonası'nda iki tane teknik direktör benim çok dikkatimi çekti. Üçüncüsü de Montella olacak. Birincisi Luciano Spalletti. Bizim maçı da izledim. 3-5-2'yi tersten oynuyor. Kaybedebilirsiniz ama bir şey yapıyor." dedi.

"Hakan'ın yanına bir Hakan daha bulursak"

Sözlerine devam eden Dilmen, "Diğeri de Almanya Milli Takımı ve Julian Nagelsmann. İkisi de iki stoperle oynuyor, iki beki de gönderiyor. İkisinde de muazzam orta sahalar var tabii. Hakan'ın yanına bir Hakan daha bulursak biz... Artık bu işi orta sahalar belirliyor. İtalyanlar ve Almanlar, bugün Montella'nın ikinci yarıda yaptığı gibi başka şeyler yapıyorlar." ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen'in dikkat çektiği İtalya, EURO 2024'deki ilk maçında Arnavutluk'u 2-1 mağlup etmeyi başardı. Almanya ise açılış maçında İskoçya'yı 5-1'lik skorla mağlup etti.

Senin için hazırladığımız haberler