Rıdvan Dilmen: "Helal olsun İsmail hocaya"

22.04.2024 - 23:14 | Son Güncellenme: 23.04.2024 - 11:27

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de Fenerbahçe'nin EMS Yapı Sivasspor ile 2-2 berabere kaldığı maçı yorumladı. İşte detaylar...

Rıdvan Dilmen: "Helal olsun İsmail hocaya"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe'nin deplasmanda EMS Yapı Sivasspor'la 2-2 berabere kaldığı maçı usta yorumcu Rıdvan Dilmen, TV 8.5 erkanlarındaki "Yüzde Yüz Futbol" programında yorumladı.

"Bu maç beni Olympiakos maçından daha çok yaraladı"

Sivasspor'un 90+2'de kazandığı penaltı anında hissetiklerini anlatan Dilmen "Kalbim duracak gibiydi. Yıllardır maç izlerim ama son penaltıyı izleyemedim. Bu maç beni Olympiakos maçından daha çok yaraladı." dedi.

"Galatasaray 'Şamp' diyebilirim"

Bu maçla birlikte şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın rüzgarı arkasına aldığını belirten yorumcu "İstifa seslerini duyar gibiyim. Sosyal medya eminim İsmail Kartal'ı istifaya davet ediyordur. Galatasaray'a 'ŞAMP' diyebilirim. Gerisini şu an için koymuyorum." dedi.

İlgini Çekebilir
Penaltı kararı doğru mu? Trio ekibi, Sivasspor-Fenerbahçe maçını yorumladı
Habere Git

"Galatasaray kredisini beşten yediye çıkardı"

Galatasaray'ın puan kaybetme lüksünü arttırdığını belirten eski futbolcu "Galatsaray'ın kredisi beşten yediye çıktı. Galatasaray 7 puan kaybedebilir Fenerbahçe maçına kadar. 7 puan kaybetse bile yine de Fenerbahçe'yi yendiği takdirde şampiyon olabilir." dedi.

"Helal olsun İsmail hocaya"

Galatasaray'ın dün Pendikspor karşısında aldığı galibiyetle kamuoyu nezdinde şampiyonluk için ciddi anlamda öne geçtiğini belirten Dilmen "Genelde hep eleştiriliyor ama helal olsun İsmail hocaya. Takımı son 5-6 haftaya fit getirdi. Ben hiçbir zaman ümidimi kesmedim Fenerbahçe'den. Toplumun kendince haklı sebeplerden, Galatasaray'ın da 4-1 maçı kazanmasıyla kamuoyunda lig bitmiş gibi bir hava oluştu" dedi.

"Böyle bir penaltı olamaz"

Sivasspor'un kazandığı penaltı pozisyonunu değerlendiren Dilmen "Ben penaltı pozisyonunda Djiku'nun yaptığı müdahale yüzünden çağırdığını sandım. Eğer ondan çağırsa kırmızı kart bile olabilirdi. Hakem Livakovic'in müdahalesi için çağırdığında inanamadım çünkü böyle bir penaltı olmaz. Manaj'a müdahale geldiği anda top oyundan çıkmış ve pozisyon sona ermiş." dedi.

İlgini Çekebilir
Sivasspor Basın Sözcüsü, Fenerbahçe maçı sonrası konuştu: "Şerefimizle..."
Habere Git

Rıdvan Dilmen'den Bülent Uygun'a tebrik

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'u takdir ettiğini belirten Dilmen "Bülent Hoca düşme hattındaki rakiplerinin hepsini yendi. Trabzon'u yendi, geldiği hafta Galatasaray'la berabere kaldı. Gördüğün gibi Fenerbahçe'ye karşı da sakin sakin oynayarak, 64'e kadar faul yapmadan 5'li savunma ile set oyunuyla puan aldı." dedi.

 

 

 

 

Rıdvan Dilmen'den İsmail Kartal'a eleştiri!

İsmail Kartal'ın değişiklik tercihlerini eleştiren Dilmen "Ben kamouyundaki Galatasaray 10 puan öndeymiş algısına katılmıyordum ta ki; rakip 64 dakika faul yapmadan sakin sakin oynuyor. Bu stratejiye karşı İsmail Kartal için şu yorumu yapayım. İrfan Can'ı çıkartıp King'i alacaktın, İrfan Can gol atınca hemen vazgeçtin. Orada devam ettikten sonra 2-2 oldu. Bitime 10 dakika kala rakip takım 7 kişi savunmaya gömülmüşken, dar alanda en becerikli oyuncunu çıkarıp, koşucu bir oyuncu alıyorsun." dedi.

"İsmail Kartal ben-sen değil biz demeli"

İsmail Kartal'ın takıma karşı olan yaklaşımını eleştiren Dilmen "Sezon başından beri İsmail hocamız için şunu söyledim, iletişim problemi yaşama hocam. Ben-siz yok, biz olman lazım. 'Penaltıları atamadılar, istediğim performansı gösteremediler'. Burada oyuncuların tavrını görüyorsun." dedi.

İlgini Çekebilir
Bülent Uygun'dan Fenerbahçe sözleri: "Konferans Ligi'ni kazabilirlerdi..."
Habere Git

Fenerbahçe'de hücumun kilidi şut!

Fenerbahçe'nin hücum modeli olarak Manchester City'yi örnek alması gerektiğini belirten Dilmen "Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ortak özelliği rakibin oyununa hükmediyorlar. İstatistiği gördün, oynuyor Fenerbahçe. Bu işin kralını kim yapıyor? Manchester City, izlemişlerdir. Real Madrid geldi 2 maçta 4 gol attı onlara santrforsuz. Hepsi de birbirinin kopyası. City gibi bir pas takımı ilk maçı deplasmanda 62'ye 38, ikinci maçı 67'ye 30 topla oynamayla kaybettiler. Manchester City çok iyi pas yapıyor, iki maç sonunda elendi. Manchester City nasıl kilidi açtı? Şut atarak." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler