Rıdvan Dilmen Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçının skorunu bildi

22.04.2022 - 21:34 | Son Güncellenme: 22.04.2022 - 22:50

Rizespor ile Fenerbahçe maçını TRT Spor'da Yüzde Yüz Futbol programında Rıdvan Dilmen değerlendirirken devre arasında maçın altı gole gideceğini söylemişti.

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçının skorunu bildi

Süper Lig'in 34. haftasında Rizespor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelirken maçı TRT Spor ekranlarında Yüzde Yüz Futbol programında Rıdvan Dilmen değerlendirdi. Karşılaşma Fenerbahçe'nin 6-0 üstünlüğü ile sona ererken Dilmen devre arasında maçın altı golle biteceğini söyledi. Karşılaşma Dilmen'in söylediği gibi altı golle bitti.

Kafa olarak düşmüş Rize puan olarak değil

Dilmen "Fenerbahçe nasılsa kazanırız diye başladı. Rizespor'un bir çok maçını izledim ben hiç can havliyle düşüyorum diyerek oynadığını hiç görmedim. Bir Trabzonspor maçı dışında. Maç başladı Fenerbahçe pozisyona girmiş. Dirseği vuruyor. Kafa olarak düşmüş Rize puan olarak değil. Final maçında 10 kişi bırakıyor takımını. Kırmızı kartı tartışmıyorum. 

Fenerbahçe gol atmaya karar verirse altıdan aşağı bitmez

Fenerbahçe kazandım dedi. Kaleci Gökhan iyi oynuyor. Üçüncü penaltı pozisyonu çok gereksiz. Eli açık olduğu için penaltı verdi. İkinci yarı Arda'yı alabilir oyuna. Osayi'yi de alabilir oyundan. Maç bitti. Fenerbahçe'nin tercihine bağlı bir maça döndü. Fenerbahçe gol atmaya karar verirse altıdan aşağı bitmez

Fenerbahçe'yi ekmek kadayıfı olarak düşünürsek Arda Güler'de kaymağı 

Normalde maç 90 dakika sürer bu maç 35.saniyede sona erdi. Kabullenmiş bir Rizespor var ligden düşmeye. Arda Güler resital verdi. Rizesporlularda alkışladı ne kadar onur verici bir olay. Fenerbahçe ekmek kadayıfı olarak düşünürsek Arda Güler'de kaymağı olarak görüyorum. Arda'nın da ilk 11'de oynayacağı günler gelir. Banko oynarsa da sırıtmaz. 

Bu maçı taktiksel olarak konuşmanın anlamı yok

Fenerbahçe ligin ikinci yarısının en çok puan alan takımı. Ama geçen sezonlarda da son maçta şampiyonluğu kaybetmişti. Bu maçı taktisel olarak konuşmanın manası yok çünkü 35.saniyesinde bitti. Kim Gaziantep maçında cezalı ama Beşiktaş karşısında oynayacak. Crespo'nun sakatlığının ciddi olmamasını umuyorum. 

Serdar Dursun fayda sağlıyor

Fabricio'nun 35.saniyesinde kırmızı kart görmesi tabii ki doğru değil. Final maçında özellikle. Daha öncede 4 kırmızı kart görmüş. Birisi tartışılabilir. Serdar Dursun iyi bir oyuncu her türlü kadroya alınıp fayda sağlayacağı bir futbolcu. 

Senin için hazırladığımız haberler