Rıdvan Dilmen: Erden Timur ve Dursun Özbek'i göremiyorum

11.01.2024 - 20:54 | Son Güncellenme: 11.01.2024 - 21:29

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın deplasmanda EMS Yapı Sivasspor ile 1-1 berabere kaldığı maçı değerlendirdi. İşte detaylar...

Rıdvan Dilmen: Erden Timur ve Dursun Özbek'i göremiyorum

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray deplasmanda EMS Yapı Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Usta yorumcu Rıdvan Dilmen karşılaşmayı TV 8,5 ekranlarında yayınlanan Yüzde Yüz Futbol ekranlarında değerlendirdi.

"Skor odaklı bir oyun oynanıyordu"

Galatasaray'ın ilk 20 dakikda kaçırdığı pozisyonlara değinen Dilmen "Oynanan oyunlara baktığımızda son maçlarda skor odaklı oynuyordu. Türkiye liginde Fenerbahçe ve Galatasaray’ın; Beşiktaş, Trabzonspor ve Adana Demirspor maçlarının dışında zorlanabileceği yerler Sivas, Rize, Kayseri. Fenerbahçe’nin en zor deplasmanı Antalya olacaktır. Fenerbahçe’nin lider olması daha pozitif görüntü vardı. Galatasaray pozisyon vermedi. 20 dakikada iki tane top direkten döndü." dedi.

"İnanılmaz güç farkı var"

Ligin ilk iki sırasında yer alan Fenerbahçe ve Galatasaray ile ligin diğer ekipleri arasında ciddi bir güç farkı olduğunu belirten yorumcu "Fenerbahçe Galatasaray’ın diğer takımlarla inanılmaz bir güç farkı var. Galatasaray’ın yerinde olsam ikinci santrfor olarak Barış’ı hazırlarım." dedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan maç sonu hakem tepkisi!
Habere Git

Galatasaray'ın penaltısı çalınmadı

Galatasaray'ın bir penaltı pozisyonunun hakem tarafından es geçildiğini vurgulayan Dilmen "Kaybedilen 2 puan var. Sivas’ta seyircinin rağbet etmemesi de ilginç. Fenerbahçe açısından da avantajlı bir skor oldu. Rakipleriniz puan almaz, siz puan kaybedersiniz. Puanlardan 2 tanesini burada kaybetti. Hakemin 2-0 yapacağı pozisyona penaltı vermemesi de sonuca etki etti. Orada eli vücudundan çok açıldı. Top Mertens’e geldi. Rakibin avantajını engelledi. Acaba Abdülkadir’e faul mü yaptı diye baktım ama o zaman da VAR çağırmalıydı. Bence pozisyon penaltıydı." dedi.

"Erden Bey'i, Dursun Bey'i göremiyorum"

Galatasaray yaz ayında yaptığı transferlerden büyük verim alamadığını vurgulayan eski futbolcu "Fenerbahçe’nin transferleri hep isabetli ve oynayan oyuncular. Galatasaray verim alamadı. Zaha, Ziyech, Tete’nin maliyeti çok yüksek. Okan hocanın son 3 değişikliği acaba bir mesaj mıydı?Bir tuhaflık var. Ziyech de olsanız, Icardi de olsanız, Zaha da olsanız hangi kulüpte olduğunuzu bileceksiniz. Galatasaray bir nimettir. Fenerbahçeli oyuncuların özverisiyle Galatasaray’ın transferlerinin 3’te 2’sinin özverisinde farklılıklar görüyorum. Tete’ye Zaha kadar fırsat versin daha fazla verim alabilir. Muhteşem bir Fenerbahçe’nin 2 puan gerisinde olmak Okan Buruk’un büyük başarısı. Erden Bey’i göremiyorum, Dursun Bey’i göremiyorum. Daha çok takımın içinde olmaları gerekiyor." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler