Rıdvan Dilmen "Arda Güler beni tutamazsınız burada diyor"

16.04.2022 - 21:27 | Son Güncellenme: 16.04.2022 - 23:56

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe sahasında Göztepe'yi konuk ederken maçı Rıdvan Dilmen TRT Spor'da yayınlanan Yüzde Yüz Futbol'da yorumladı

Rıdvan Dilmen "Arda Güler beni tutamazsınız burada diyor"

 Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe sahasında Göztepe'yi konuk ederken maçı Rıdvan Dilmen TRT Spor'da yayınlanan Yüzde Yüz Futbol'da yorumladı

Kırmızı kar yağarsa Trabzonspor şampiyonluğu kaybeder

Rıdvan Dilmen "İkincilik için iddialı duruma gelirseniz hem oyun hem de skor olarak dikkat etmek gerekir. Kırmızı kar yağarsa Trabzonspor şampiyonluğu kaybeder. Göztepe küme düşmemeye oynuyor ama risk alarak oynuyor. Alttakiler arasında en iyi oynayan Göztepe ama geç kalınmış. Aynı şeyler Fenerbahçe için de geçerli. Galatasaray maçındaki gibi Fenerbahçe yine gergin oynuyor. Uzun yıllardır da şampiyonluktan uzak. Artık sonuca yönelik bir taraftarda var. Artık ideal 11'ini yakaladı Fenerbahçe ilk yarı iyi oynamadı ama skor avantajını yakaladı. Altay'ın da reaksiyonu var ilk yarıda. 

Trabzonspor taraftarı bir acaba diyordur mutlaka

Trabzonspor'un beklenmedik puan kayıpları oldu. Türkiye Liginin en iyi kadrosu Fenerbahçe ve Trabzonspor. Fenerbahçe kadrosu 12 puan fark yiyecek bir kadro değil Fenerbahçe'nin. İlk iki için iki takım kaldı. Trabzonspor şampiyon oldu Fenerbahçe ikincilik için avantajlı. Ama Trabzonspor taraftarı bir acaba diyordur mutlaka Fenerbahçe'nin bu galibiyetlerinin ardından"

Arda Güler Sergen Yalçın'a benziyor

İsmail Kartal duygusal biridir şaka yapsan bile ciddiye alır. Uzun zamandır Fenerbahçe taraftarı en iyi duruma geldi. Geçen sezonda Sivasspor'u yense Fenerbahçe şampiyon olabilirdi. Fenerbahçe'de hasretin bir başlangıcı var şampiyonluk için. Arda için ve Fenerbahçe için çok güzel bir gün. Sergen'in oyun yapısını benzetiyorum Arda Güler için. Sergen'de o yaşlarda böyle bir oyuncuydu. Önemli bir futbolcu Türk futboluna geliyor. 

Arda Güler beni tutamazsanız burda diyor

İsmail Kartal taraftarı da arkasına alarak teknik direktör olmak istiyor. Gelecek hafta Rize'de Arda'yı 11'de görsek artık şaşırmayız. Arda beni buralarda tutamazsınız diyor önce Fenerbahçe'de oynarım sonra da Avrupa'da. Bireysel çalışmalarla kuvvetlenecek. Arda doğuştan yetenekli bir oyuncu ama Fenerbahçe altyapısında da gelişti. Yetenekli olması önemli yetenek olmasa sadece koşardı. Fenerbahçe taraftarı gelecek adına mutlu. 

Göztepe ve Altay düşebilir

Göztepe kaybedecek bir şeyim yok dedi hatta baya bir pozisyona girdi. Gelecek hafta oynanacak maçlarla beraber düşme ihtimali de var. Altay da öyle. Altay Göztepe seyircisi çok güçlü. İzmir futbolu açısından iyi değil tabii ki.

İsmail Kartal daha erken gelseydi şampiyonluk yarışı içinde olurdu

Zajc gittigittiyor.com'du ama şimdi vazgeçilmez görünüyor. Diego Rossi yetenekli bir oyuncu ancak 5.5 Milyon Euro benim için soru işareti. Ayrıca her maçta oyunda bu kadar kalmasını doğru bulmuyorum.Fenerbahçe'de bir kadro belirginliği var. Üst üste de üç maçta gol yemedi. Altay'da yavaş yavaş forma girmeye başladı. Ama karşısında bir sürü oyuncu ile yollarını ayıran Göztepe vardı. İsmail Kartal daha erken gelseydi şampiyonluk yarışı içinde olurdu. Pereira gittiğinde Trabzonspor ile fark 14'dü. Vitor Pereira yerine Fenerbahçe'yi doğru oynatan teknik direktör gelseydi Fenerbahçe 11 puan geride olmazdı. Kartal geldiğinde üç hedefi vardı. Avrupa, Türkiye Kupası ve Lig. Elde bir lig kaldı. Ama bugün Fenerbahçe Kayseri ile oynasa elerdi diye düşünüyorum.

Senin için hazırladığımız haberler