Richarlison'dan itiraf: ''Futbolu bırakmayı düşündüm''

27.03.2024 - 19:11 | Son Güncellenme: 27.03.2024 - 19:21

Tottenham'ın Brezilyalı yıldızı Richarlison, Dünya Kupası'ndan sonra depresyona girdiğini ve Google'da sadece ölümle ilgili aramalar yaptığını itiraf etti.

Richarlison'dan itiraf: ''Futbolu bırakmayı düşündüm''

AJANSSPOR HABER

Premier Lig devi Tottenham formasını giyen Brezilyalı golcü oyuncu Richarlison, yaptığı açıklama ile futbolu bırakmayı düşündüğü dönemlerin olduğunu itiraf etti. Detaylar...

''İntihar gibi bir şey söylemeyeceğim''

Ülkesinin basınına açıklama yapan Richarlison, "Dünya Kupası'ndan sonra her şeyin dağıldığını düşündüm, pes etmek istedim. İntihar gibi bir şey söylemeyeceğim. Eğer desteğe ihtiyacınız varsa mutlaka bir psikolog tutun. Öyle ya ada böyle hayat kurtarır." dedi.

''Çok fazla atak geçirdim''

Futbolu bırakmayı da düşündüğünü itiraf eden Richarlison, "Dünya Kupası sonrası çok fazla atak geçirdim. Kafamda neler olduğunu bilmiyordum. Babama bir ara futbolu bırakacağımı bile söyledim." dedi.

''Delirdiğimi sanıyordum!''

Herkesin delirdiğini düşündüğünü ifade eden yıldız oyuncu "Benim bir ön yargım vardı, bunu röportajlarda da dile getirdim. Delirdiğimi sanıyordum! Ailemde bile psikoloğa gidenlerin deli olduğunu düşünenler var. Ama öyle bir şey değil, biriyle konuşmak harika bir durum. Bunu ben keşfettim ve bu hayatımın en iyi keşfi." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler