"Richard Rios'u 16 milyon Euro'ya versinler gider alırız"

28.07.2024 - 18:22 | Son Güncellenme: 28.07.2024 - 18:25

Hem Galatasaray hem de Fenerbahçe ile gündeme gelen Palmeiras forması giyen Kolombiyalı yıldız Richard Rios için talep edilen bonservis bedeli açıklandı. Detaylar...

"Richard Rios'u 16 milyon Euro'ya versinler gider alırız"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in iki devi Galatasaray ve Fenerbahçe, Richard Rios'u kadrosuna katmak için girişimlerde bulunuyor. 24 yaşındaki yıldız isim için kulübü Palmeiras'ın istediği bonservis ücreti belli oldu.

G.Saray yönetimi açıkladı

Gazeteci Nevzat Dindar, Galatasaray yönetimiyle Richard Rios transferi için aldığı bilgiyi şu sözlerle açıkladı: "Galatasaray yönetimine 'Rios transferi için 16 M €'ya anlaştı' haberini sordum, bana 'Bugün 16'ya versinler gider alırız. Pazarlık 25 M €'dan başlıyor' dediler."

İlk üç aday

Ajansspor'dan Ayhan Şensoy imzalı haberde, Galatasaray için orta saha transferinde birinci sırada Wendel, ikinci sırada Scott McTominay ve üçüncü sırada ise Richard Rios'un yer aldığı öğrenildi.

İki takviye

Aslan, yeni sezon öncesi teknik direktör Okan Buruk'un talebi doğrultusunda orta sahaya da takviye yapmak istiyor. Sarı-Kırmzılılar, forvet pozisyonunu Michy Batshsuayi, sağ beki ise Elias Jelert ile güçlendirdi

Senin için hazırladığımız haberler