Dusan Tadic İngiltere maçının ardından söyledikleri için özür diledi

20.06.2024 - 00:47 | Son Güncellenme: 20.06.2024 - 00:56

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Dusan Tadic, Sırbistan Milli Takımı ile çıktığı İngiltere maçının ardından söyledikleri için özür diledi. Detaylar...

Dusan Tadic İngiltere maçının ardından söyledikleri için özür diledi

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Dusan Tadic, Sırbistan Milli Takımı ile 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) mücadele ediyor. Sırp futbolcu, İngiltere ile oynanan grup maçının ardından hocasına rest çekmişti. Sırbistan Futbol Federasyonu, Tadic'in söyledikleri için özür dilediğini açıkladı.

Federasyon açıklama yaptı

Federasyondan yapılan açıklamada, "Augsburg'daki takım otelinde antrenörler ve oyuncular arasında bir konuşma gerçekleşti. Sorumluluklar tartışıldı. Dusan Tadic de İngiltere maçından sonra yaptığı düşüncesiz açıklamalar için özür diledi. Şimdi bir sonraki maça hazırlanıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Tadic ne demişti?

İngiltere karşısında 1-0 kaybedilen maçın 61'inci dakikasında Mitrovic'in yerine oyuna giren Dusan Tadic, maç sonu Sırbistan Teknik Direktörü Dragan Stojkovic'i hedef almıştı. Tadic, hocasını işaret ederek adeta rest çekti.

İlgini Çekebilir
Transfer bombası patladı! Galatasaray, Fenerbahçeli yıldız ile her konuda anlaştı, imza an meselesi...
Habere Git

"Ben en iyi oyuncuyum, ilk 11'de başlamalıyım"

Dusan Tadic, "Ben oyunda olsaydım İngilizlere daha fazla sorun yaratabilirdik. Bu boşluklarla iki gol atabilirdim. Ben takım kaptanıyım ve en iyi oyuncuyum. İlk 11'de başlamalıyım" şeklinde konuştu.

Tadic'in Fenerbahçe performansı

2023/24 sezonu başında Ajax'tan bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye gelen Dusan Tadic, Sarı-Lacivertli forma ile 56 maça çıktı. 16 kez rakip fileleri havalandıran yıldız sol kanat, 16 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler