Resmen açıklandı! İşte Ali Akman'ın yeni takımı...

01.02.2021 - 14:39 | Son Güncellenme: 01.02.2021 - 14:53

Son dakika transfer haberleri... Bursaspor'un genç golcüsü Ali Akman'ın yeni takımı belli oldu. Ali Akman, Eintracht Frankfurt'a transfer oldu! İşte detaylar...

Resmen açıklandı! İşte Ali Akman'ın yeni takımı...

Bursaspor'un genç golcüsü Ali Akman'ın yeni takımı belli oldu.

18 yaşındaki futbolcunun Eintracht Frankfurt'a transfer olduğu açıklandı. Ali Akman, Frankfurt ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

"Türk futbolunun en muhteşem yeteneği"

Eintracht Frankfurt Sportif Direktörü Fredi Bobic transferle ilgili, "Ali Akman ile birlikte Türk futbolunun en muhteşem yeteneklerinden birini kadromuza kattık. Ali Akman, önümüzdeki birkaç yıl içerisinde geliştirmek istediğimiz bir oyuncu. Ona zaman ve destek vereceğiz." dedi.

Transfer açıklaması

Ümit Milli Takım antrenmınında Bursaspor'un genç yıldız golcüsü Ali Akman, kendisine yönelik gelen transfer sorusuna kısa ve net bir yanıt vermişti. "Hedefin İstanbul üzeri Avrupa mı yoksa direkt Avrupa mı?" sorusunu yanıtlayan Ali Akman, "Hedefim direkt Avrupa" demişti.

İsmi devlerle anıldı

Özellikle bu sezon TFF 1. Lig'de Bursaspor formasıyla attığı goller ve gösterdiği performansla Ali Akman'ın Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın yanı sıra Premier Lig'de Arsenal ve Chelsea gibi takımlarla da ismi anılmıştı.

Ali Akman'ın bu sezonki performansı

18 yaşındaki golcü futbolcu bu sezon Bursaspor formasıyla ligde çıktığı 18 maçta 10 gol ve 3 asist yapma başarısı gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler