Antalyaspor, Beşiktaş'tan Emrecan Uzunhan ve Paksi'den Szabo'yu Transfer Etti

16.02.2023 - 16:39 | Son Güncellenme: 16.02.2023 - 16:52

Transfer haberi | Süper Lig ekibi Antalyaspor, Beşiktaş'tan Emrecan Uzunhan ve Paksi FC'den Balint Szabo transferlerini resmen açıkladı. İşte detaylar.

Antalyaspor, Beşiktaş'tan Emrecan Uzunhan ve Paksi'den Szabo'yu Transfer Etti

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de beklenenin altında kalan Antalyaspor, ara transfer döneminde çalışmalarına devam ediyor. Akdeniz ekibi daha önce Ajansspor'un duyurduğu iki transferi resmen açıkladı.

Emrecan Uzunhan ve Balint Szabo transferleri açıklandı

Akdeniz temsilcisi, Beşiktaş'ta forma giyen genç savunmacı Emrecan Uzunhan ve Paksi FC ekibinden Balint Szabo'yu kadrosuna kattı. Kulüp, transferleri sosyal medya hesabından duyurdu.

Emrecan Uzunhan sezon sonuna kadar kiralık

Antalyaspor'un Emrecan Uzunhan açıklamasında, "Kulübümüz, Beşiktaş'ın profesyonel futbolcusu Emrecan Uzunhan ile sezon sonuna kadar kiralık olarak sözleşme imzalamıştır. Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız" denildi.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Antalyaspor 2 transferi daha bitirdi!
Habere Git

Szabo satın alma opsiyonlu kiralandı

Kırmızı-Beyazlılar, Szabo transferi hakkında ise "Kulübümüz, Macaristan’ın Paksi FC takımından profesyonel futbolcu Bálint Szabó ile satın alma opsiyonlu sezon sonuna kadar kiralık olarak sözleşme imzalamıştır. Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız" ifadelerini kullandı.

Szabo'nun kariyeri

Paksi FC ile sezon sonunda sözleşmesini tamamlayacak 22 yaşındaki Balint Szabo, sol kanatta ve 10 numara mevkilerinde mücadele veriyor. 2017 yılında Macaristan ekiplerinden Videoton’da profesyonel olan Szabo, Paksi’nin yanı sıra Budaörs, Fehérvár, Kaposvár formalarını terletti. Genç futbolcu, bu sezon toplamda 18 maçta süre alırken, 2 gol ve 2 asist üretti.

Emrecan'ın kariyeri

Sezon başında İstanbulspor’dan transfer edilen genç stoper için Beşiktaş, 2 milyon Euro bonservis bedeli ödedi. Bu sezon Süper Lig’de ve Türkiye Kupası’nda 3’er maçta süre alan genç futbolcu, 269 dakika sahada kalırken, 1 kez asist yapma başarısı gösterdi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da tehlike! Icardi, Fenerbahçe maçında oynayacak mı?
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler