Formula 1'de Red Bull, Sebastian Vettel'i veto etti!

13.04.2024 - 20:13 | Son Güncellenme: 13.04.2024 - 20:23

Formula 1 takımlarından Red Bull'un motor sporları baş danışmanı Helmut Marko, eski Formula 1 pilotu Sebastian Vettel ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Formula 1'de Red Bull, Sebastian Vettel'i veto etti!

AJANSSPOR HABER

Formula 1 takımlarından Red Bull, 2025 sezonu kadrosu için kadro planlamasını yapmaya başladı. İddialara göre adaylar arasında Carlos Sainz ve eski Formula 1 dünya şampiyonlarından Sebastian Vettel'de var. 

Vettel adaylar arasında yok

Sergio Perez, Red Bull'un ikinci koltuğu için ciddi adaylar biri olsa da rakipleri de mevcut. 2024 Avustralya Grand Prix'sini kazanan ve Red Bull'un eski pilotu Carlos Sainz'in dışında Yuki Tsunoda da RB'de etkileyici bir performans sergiliyor.

F1 TV'ye konuşan Helmut Marko, eski Formula 1 pilotu Sebastian Vettel'in 2025 sezonu için adaylar arasında yer almadığını belirtti. Marko, "Vettel bir seçenek değil. Takımımız şu anda çok iyi bir performans sergiliyor. Ancak, eğer Perez için iki yıllık sağlam bir sözleşme söz konusu olursa, performansı düşebilir" dedi.

Alex Albon'da adaylardan biri

Formula 1'de sadece yarım sezon geçirdikten sonra Red Bull'a katılıp Verstappen ile takım arkadaşı olan Alex Albon, 2022'de Williams'a geçti. Marko, "Bunun gerçekleşmesi zor çünkü Albon'un 2025'in sonuna kadar Williams ile sözleşmesi var" yorumunu yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler