Red Bull'da sular durulmuyor! Helmut Marko'dan Verstappen açıklaması

02.04.2024 - 16:10 | Son Güncellenme: 02.04.2024 - 16:19

Formula 1 takımlarından Red Bull'un motor sporları danışmanı Helmut Marko, Max Verstappen ve kendisiyle ilgili iddialara yanıt verdi. İşte tüm detaylar.

Red Bull'da sular durulmuyor! Helmut Marko'dan Verstappen açıklaması

AJANSSPOR HABER

Formula 1 takımlarından Red Bull'un motor sporları danışmanı Helmut Marko, Avusturyalı spor portalı Laola1'e verdiği röportajda takımdan ayrılma ihtimali ve 3 kez dğnya şampiyonu olan Hollandalı pilot Max Verstappen'in geleceğiyle ilgili net açıklamalarda bulundu. Marko, ilk önce Japonya GP'sinde yer alacağını ifade etti.

"Anlaşılması zor bir konu"

Red Bull motor sporları baş danışmanı Helmut Marko, takımın Taylandlı hissedarlarının şu anda her şeyden memnun olduğunu söyledi ve "Taylandlı hissedarlar için tablo net, her şeyden memnunlar. Başka haberler olacak mı ya da olmayacak mı hiç bilmiyorum. Bu çok karmaşık ve anlaşılması zor bir konu" dedi.

"Daha ciddi endişelerimiz var"

Takım içinde bazı tartışmaların devam ettiğini ve müzakarelerin sürdüğünü açıklayan tecrübeli isim, "Bazı tartışmaların ve müzakerelerin devam ettiğini söyleyebilirim, ancak benim yöneticim Red Bull'un Genel Müdürü Oliver Mintzlaff olmaya devam ediyor. Şu anda benim ne yaptığım sorusundan daha ciddi endişelerimiz var" diye konuştu.

Max Verstappen'in geleceği

Son üç sezonda şampiyonluk yaşadığı Hollandalı pilot Max Verstappen'in takımdan ayrılıp ayrılmayacağıyla ilgili konuşan Red Bull motor sporları danışmanı Marko, "Bence şu anda kimse bundan korkmuyor. Belki iki hafta önce durum farklıydı. Ancak bazı insanların aksine ben tüm bu söylentileri daha az okumaya çalışıyorum, çünkü eminim bunun tüm sürece hiçbir faydası yoktu. Ekibimize bunu anlatmaya çalışıyorum, şimdilik bu konular hakkında hiçbir şey okumamaları onlar için daha iyi olacak. Sorusu olan çalışanlarımız beni her zaman arayabilir" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler