Red Bull'da şok! Christian Horner kovulacak...

10.03.2024 - 20:18 | Son Güncellenme: 10.03.2024 - 20:37

Formula 1 takımlarından Red Bull'un takım patronu Christian Horner, Avustralya GP öncesinde görevinden ayrılacak. Açıklama hafta içinde yapılacak. İşte detaylar.

Red Bull'da şok! Christian Horner kovulacak...

AJANSSPOR HABER

Formula 1 padoğunun dışında drama asla bitmiyor. F1 Insider'ın haberine göre Red Bull, hafta sonu düzenlenecek Avustralya GP öncesinde takım patronu Christian Horner'ın takımdan ayrıldığını açıklayacak.

Red Bull kadın çalışanı açıklama yapacak

Aynı kaynağa göre Christian Horner'ı cinsel taciz ile suçlayan eski Red Bull kadın çalışanı, hafta içinde basın mensuplarıyla buluşacak ve olaylardan dolayı açıklamada bulunacak. Geçtiğimiz günlerde Horner, kadın çalışana 700 bin euro'luk tazminat ücreti ödedi ama Red Bull bu rakamı 1 milyon euro'ya çıkardı.

Max Verstappen'in babası Horner'dan dolayı yarışta yer almadı

ESPN F1'in haberine göre Jos Verstappen, Red Bull takım patronu Christian Horner hakkında sarf ettiği sözler nedeniyle Suudi Arabistan GP'de yer almadı ve oğlunu padoktan desteklemedi. Jos Verstappen, Horner hakkında "Red Bull'da gerginlik hakim. Christian Horner görevde kaldığı sürece takım parçalanabilir. Bu böyle süremez ve patlak vermesi çok mümkün. Sorunların nedeni o ama mağduru oynuyor" cümlelerini kullandı.

Horner konuştu ama...

AMuS'un haberine göre Red Bull takım patronu Christian Horner, takımdan ayrılmaları gündemde olan Max Verstappen, Adrian Newey ve Ford'un takımdan ayrılmaları durumunda yine de Formula 1'i domine edip, yarışları kazanacaklarına inandığı aktarıldı. Horner'ın bu açıklamasından sonra ise şu anda takımdan ayrılmaya en yakın olan isim 50 yaşındaki takım patronu oldu.

Eski F1 pilotunun iddiası çökecek mi?

Eski Formula 1 pilotu Gerhard Berger, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Max Verstappen'in Mercedes'e geçeceğini, Red Bull takım patronu Christian Horner'ın takımda kalacağını, Adrian Newey ve Helmut Marko'nun takımdan ayrılacağını iddia etmişti. Ama son gelen bilgilere göre Red Bull'un deneyimli takım patronu Horner, Avustralya GP öncesinde görevinden kovulacak.
 

Senin için hazırladığımız haberler