Red Bull, Çin Grand Prix'sindeki rakibini belirledi!

14.04.2024 - 15:54 | Son Güncellenme: 14.04.2024 - 16:00

Formula 1 takımlarından Red Bull'un takım patronu Christian Horner, Çin GP'de rakiplerinin kim olduğuyla ilgili bilgiler vermeye başladı. İşte tüm detaylar.

Red Bull, Çin Grand Prix'sindeki rakibini belirledi!

AJANSSPOR HABER

Formula 1 takımlarından Red Bull'un takım patronu Christian Horner, Çin GP'de kendilerini tehdit edebilecek rakiplerini belirledi. Horner, konuyla ilgili Autosport'a açıklamalarda bulundu.

Rakip belli: Ferrari

İngiliz takım patronu, Çin GP'de rakiplerinin Ferrari olabileceğini söyledi. Horner, "Ferrari, Melbourne'de rekabetçiydi ve Suzuka’da cuma günü yarış tempolarının çok rekabetçi olduğunu gördük. Bu yüzden muhtemelen Çin'de en yakın rakibimiz onlar olacak" dedi.

"Yılın ilk sprint yarışı..."

Çin'de sezonun ilk sprint yarışı olması hakkında da konuşan Horner, "Bu gerçekten iyi bir pist. İlk viraj çok uzun ve arka düzlükten önceki hızlı virajlarla beraber, sol ön lastik için her zaman çok zorlayıcı oluyor. Bu bir sprint yarışı olacak; yılın ilk sprint yarışı burada yapılacak. Bu yüzden başka bir mücadeleyle karşı karşıya kalacağız. Alınacak çok puan var. Bu yüzden hafta sonunun nasıl gelişeceğini görmek ilginç olacak" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler