Carlo Ancelotti'nin yerine Jose Mourinho! Real Madrid'in hoca adayları...

20.10.2023 - 10:35 | Son Güncellenme: 20.10.2023 - 10:52

La Liga devi Real Madrid'te teknik direktör Carlo Ancelotti'nin geleceği belirsizliğini koruyor. Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho, Real'in hoca adayları arasında.

Carlo Ancelotti'nin yerine Jose Mourinho! Real Madrid'in hoca adayları...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

La Liga devi Real Madrid'te teknik direktör Carlo Ancelotti'nin sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Tecrübeli teknik adamın geleceği belirsizliğini korurken flaş iddialar ortaya atıldı.

Mourinho tekrar Real'e!

Mundo Deportivo'nun haberine göre Jose Mourinho, yeni teknik direktör adayı olarak yeniden Real Madrid'in gündemine geldi. Mourinho, daha önce Real'de 2010-2013 yılları arasında görev yaptı. Portekizli, La Liga, İspanya Kupası ve Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı. 

Mourinho'nun Roma'dan ayrılığı gündemde

Jose Mourinho, şu an Serie A temsilcisi Roma'yı çalıştırıyor. Tecrübeli teknik adam Roma ile olan sözleşmesinin son sezonuna girdi. İtalya'da, Portekizli hocanın ayrılık iddiaları gündemde yer aldı.

İlgini Çekebilir
Hiç delil yok! Yasadışı bahis soruşturmasında Zaniolo'nun durumu farklı
Habere Git

Zidane ve Alonso da aday

Ancelotti'nin Real Madrid'ten ayrılması halinde yerine geçecek isimlerin başında Jose Mourinho gelirken, Zinedine Zidane ve Xabi Alonso da adaylar arasında yer aldı.

Real ligin zirvesinde

Bu sezon La Liga'da geride kalan 9 haftada 8 galibiyet elde eden Real Madrid, 1 kez mağlup oldu. Ancelotti'nin öğrencileri 9 haftada 20 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde yalnızca 6 gol gördü. 24 puan toplayan Real, Girona'nın 2, ezeli rakibi Barcelona'nın ise 3 puan önünde, ligin zirvesine yerleşti.

Senin için hazırladığımız haberler