Athletic Bilbao ile karşılaşacak Real Madrid'in kamp kadrosu belli oldu! Arda Güler...

30.03.2024 - 16:34 | Son Güncellenme: 30.03.2024 - 17:32

İspanya Ligi 30. hafta mücadelesinde, Athletic Club Bilbao ile karşılaşacak olan Real Madrid takımının kamp kadrosu açıklandı. Arda Güler listede yer aldı.

Athletic Bilbao ile karşılaşacak Real Madrid'in kamp kadrosu belli oldu! Arda Güler...

AJANSSPOR-HABER

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) 30. hafta mücadelesinde, Athletic Club Bilbao ile karşılaşacak olan Real Madrid takımı, kulübün Valdebebas'daki tesislerinde son antrenmanını yaptı. 

Arda Güler kamp kadrosunda

Athletic Club Bilbao ile karşılaşacakları Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti, kamp kadrosunu açıkladı. Buna göre milli futbolcu Arda Güler de listede yer aldı.

İşte Real Madrid'in 21 kişilik kamp kadrosu:

  • Kaleciler: Lunin, Kepa, Fran
  • Defans: Carvajal, Militao, Nacho, Lucas, Fran Garcia, Rüdider, F. Mendy
  • Orta saha: Bellingham, Kroos, Modric, Camavinga, Valverde, Tchouameni, Ceballos, Arda Güler
  • Hücum hattı: Rodrygo, Joselu, Brahim

Maç S Sport Plus ve S Sport 2'de

Real Madrid zirvede

Real Madrid ligde topladığı 72 puanla açık ara zirvede, Athletic Bilbao ise 55 puanla beşinci sırada yer alıyor.

Ancelotti: "Militao çok önemli bir oyuncu"

Öte yandan Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, bugünkü antrenman öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İtalyan çalıştırıcı, "Benim endişelendiğim tek şey yarın Vinicius'un oynayamaması. Militao çok önemli bir oyuncu. Oyunun birçok yönünde bize yardımcı oluyor. City'ye karşı mı? Militao oynayamazsa Tchouameni ya da Nacho oynayacak. Çok fazla seçeneğimiz yok.

"Zamana ihtiyacı var"

Militão? Yarın ona dakikalar verebilirim. Dizi çok iyi, oynaması gerekiyor. Çok iyi toparlandı. Ama seviyesine dönmesi için zamana ihtiyacı var.

Lunin de kendisini çok geliştirdi. Çok çok iyi ve kaliteli bir oyuncu. Rüdiger de öyle. İyi bir sezon geçiriyor. Buna Nacho'yu da ekleyeiliriz. Hatalar oldu ama biz bunu çok iyi bir şekilde başardık.

"Kroos ve Modric'in kalıp kalmayacağını bilmiyorum"

Kroos ve Modric'in kalıp kalmayacağını bilmiyorum. Onlar çok iyi durumda. Oynamaya hazırlar. Geleceklerini değil kalan maçları düşünüyorlar" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler