Real Madrid'i elemek için yemin eden Sergio Ramos'a şok!

14.02.2022 - 17:06 | Son Güncellenme: 14.02.2022 - 17:15

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'le karşılaşacak Paris Saint German'de Sergio Ramos'un sakatlığı nedeniyle eski takımına karşı forma giyemeyeceği açıklandı

Real Madrid'i elemek için yemin eden Sergio Ramos'a şok!

Paris Saint German'in süper yıldızı Sergio Ramos'un, Real Madrid ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçında sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayacağı açıklandı.

Real Madrid'i elemek için elimden geleni yapacağım

Real Madrid'deki efsanevi kariyerini noktalayan ve yıldızlar topluluğuna dönüşen PSG'ye yaz transfer döneminde imza atan Sergio Ramos daha önce eski takımı Real Madrid hakkında açıklama yapmıştı. Ramos "Real Madrid'i elemek için elimden geleni yapacağım. PSG için oynuyorum ve sahada ölmem gerekirse öleceğim." ifadelerini kullanmıştı. Ancak yıldız futbolcu sakatlığı nedeniyle sahada olamayacak. 

İlgini Çekebilir
Lionel Messi'den şok çıkış! Instagram hesabından ünlü şarkıcıyı takipten çıkardı!
Habere Git

Muhteşem Real Madrid kariyeri 

İspanya Milli Takımınında formasını defalarca giyen Ramos Sevilla takımından 2005 yazında Real Madrid’de transfer olmuş ve 671 maçta rakip filelere 101 gol bırakmıştı. Ramos 2015-2016 sezonundan bu yana takım kaptanlığı görevini üstleniyordu. Ramos, eflatun beyazlı formayla 5 lig şampiyonluğu, 4 İspanya Süper Kupası, 2 Kral Kupası, 4 UEFA Şampiyonlar Ligi, 3 Avrupa Süper Kupası, 4 FIFA Kulüpler Dünya Kupası kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler