Real Madrid'den gülümseten hata! Arda Güler'leri karıştırdılar...

20.05.2024 - 13:41 | Son Güncellenme: 20.05.2024 - 14:03

Real Madrid'i, LaLiga'nın 37. haftasında Arda Güler'in iki gol attığı maçta Villarreal ile 4-4 berabere kaldı. İspanyol kulübünün sosyal medya hesabı Arda Güler'leri karıştırdı. İşte detaylar...

Real Madrid'den gülümseten hata! Arda Güler'leri karıştırdılar...

AJANSSPOR - HABER

İspanya 1. Futbol Ligi'nde (La Liga) 2023-2024 sezonunda şampiyonluğunu ilan eden Real Madrid, 37. hafta maçında deplasmanda Villarreal ile 4-4 berabere kaldı.

La Liga'da haftanın en renkli karşılaşmasında milli futbolcu Arda Güler, Real Madrid'de bu sezon 4. kez ilk 11'de sahaya çıktı.

Gol sayısını 6'ya çıkardı, tarihe geçti

İlk yarıda takımının ilk ve son gollerini atan 19 yaşındaki Arda Güler, bu sezon La Liga'daki toplam gol sayısını 6'ya çıkararak, Real Madrid tarihinde en az dakikada en fazla gol atan futbolcu olarak tarihe geçti. Arda, ligde bu zamana kadar 373 dakika oynadı.

Trabzonspor'un eski yıldızı Sorloth'tan 4 gol

real Madrid maçtaki 4 golüne Villarreal'de karşılık veren isim Trabzonspor'un eski futbolcusu Norveçli Alexander Sorloth oldu. Yıldız futbolcu 39, 48, 52 ve 56. dakikalarda kaydettiği gollerle maça damga vuran isim oldu.

Yanlış Arda Güler'i etiketlediler

Karşılaşmanın ardından Real Madrid'in Portekizce sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda maçın skoru ve gollerin kaydeden oyuncular ve gol dakikaları paylaşıldı. Ancak paylaşımda Arda Güler'in 10. dakikada kaydettiği gol için yapılan etikette milli futbolcu yerine yıldız isimle aynı adı taşıyan başka bir kişinin sosyal medya hesabı etikelendi.  

Yanlış Arda Güler'i etiketlediler

Karşılaşmanın ardından Real Madrid'in Portekizce sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda maçın skoru ve gollerin kaydeden oyuncular ve gol dakikaları paylaşıldı. Ancak paylaşımda Arda Güler'in 10. dakikada kaydettiği gol için milli futbolcunun @10ArdaGuler sosyal medya hesabı yerine yıldız isimle aynı adı taşıyan başka bir Arda Güler'in hesabı etiketlendi.  

"Resmi hesaptan da beni tag'lemezsin kardeşim ya"

Milli futbolcu Arda Güler'in hesabı yerine paylaşımda kendi hesabı etiketlenen Kardiyolog Arda Güler, Real Madrid hesabının hatalı gönderisini alıntılayarak, "Resmi hesaptan da beni tag'lemezsin kardeşim ya" yazdı. 

"İsterse seve seve..."

Kısa sürede binlerce beğeni alan kardiyolog Arda Güler'in paylaşımına bazı sosyal medya kullanıcıları, @ardaguler olan sosyal medya hesabını adaşı olan Real Madrid forması giyen Arda Güler'e hediye etmesini istediler. Güler ise, "Arda Güler bu hesabı istemedi ki ben veriyim. İhtiyacı yoktur zaten milyonluk hesabı var. İsterse seve seve..." yanıtını verdi.  

Senin için hazırladığımız haberler