Real Madrid'den Arda Güler paylaşımı! EURO 2024

18.06.2024 - 18:35 | Son Güncellenme: 18.06.2024 - 18:44

EURO 2024'te Gürcistan ile karşı karşıya gelecek Türkiye'de, Avrupa'da forma giyen yıldızlarımızı kulüpleri unutmadı. İşte tüm detaylar...

Real Madrid'den Arda Güler paylaşımı! EURO 2024

AJANSSPOR HABER

Milli Takım'ın Avrupa'da forma giyen yıldızlarından; Arda Güler, Kenan Yıldız, Salih Özcan, Okay Yokuşlu ve Ahmetcan Kaplan'ı, kulüpleri unutmadı. Avrupa devleri, Türkiye'nin EURO 2024'te Gürcistan ile karşılaşacağı maç öncesi sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu.

Real Madrid'in Arda Güler paylaşımı

Arda Güler'in formasını giydiği Real Madrid, resmi Instagram hesabından yaptığı paylaşımda milli yıldızımız ile ilgili, "Türk milli oyuncumuz, bugün EURO 2024 macerasına başlıyor" ifadelerini kullandı.

"İyi şanslar Kenan"

Serie A'da Juventus'un formasını terleten Kenan Yıldız da Torino ekibi tarafından onurlandırıldı. İtalyanlar, "İyi şanslar Kenan" paylaşımında bulundu.

"Salih bugünkü maçta sana başarılar diliyoruz"

Borussia Dortmund'da Salih Özan için, "Salih bugünkü maçta sana başarılar diliyoruz" paylaşımında bulundu.

Okay Yokuşlu'ya "İyi şanslar" notu

Championship ekiplerinden West Bromwich Albion ise formasını giyen milli yıldızımız Okay Yokuşlu'ya "İyi şanslar" notu düştüğü bir paylaşımda bulundu.

"Parlama vakti abi"

Hollanda Ligi ekiplerinden Ajax da formasını terleten Ahmetcan Kaplan için "Parlama vakti abi" notuyla milli futbolcuya EURO 2024 öncesi desteğini gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler