Kylian Mbappe, Real Madrid ile çıktığı ilk maçta gol attı!

14.08.2024 - 23:28 | Son Güncellenme: 14.08.2024 - 23:40

UEFA Süper Kupa mücadelesinde Atalanta ile Polonya'da bulunan Varşova Ulusal Stadı’nda karşılaşan Real Madrid, Mbappe'nin attığı golle skoru 2-0'a getirdi.

Kylian Mbappe, Real Madrid ile çıktığı ilk maçta gol attı!

AJANSSPOR-HABER

UEFA Süper Kupa mücadelesinde Real Madrid ile Atalanta takımları Polonya'da bulunan Varşova Ulusal Stadı’nda karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmadı.

Valverde attı, Real Madrid finalde öne geçti

İkinci yarıya hızlı başlayan Real Madrid, karşılaşmanın 59. dakikada Junior Vinicius'un asistinde Federico Valverde'nin attığı golle Atalanta karşısında 1-0 öne geçti.

8 numarayla ilk maçta ilk gol

Uruguaylı yıldız, 8 numaralı formayla çıktığı ilk resmi maçında da golle tanıştı. Bilindiği üzere Valverde, futbol kariyerini noktalayan Toni Kroos'tan 8 numarayı devralmıştı.

Mbappe farkı 2'ye çıkardı

Real Madrid, Valverde'nin attığı golden sonra Atalanta'yı kendi yarı sahasına hapsetti ve aradığı ikinci golü de karşılaşmanın 68. dakikasında buldu. Jude Bellingham'ın pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan yeni transfer Kylian Mbappe, şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Mbappe golle başladı

Fransız yıldız Kylian Mbappe, Real Madrid ile çıktığı ilk resmi mücadelede ilk golünü atmayı başardı. Başarılı oyuncu İspanyol devi ile ilk antrenmanına da 7 Ağustos'ta çıkmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler