Real Madrid'de 4 Yıldız Gidecek Kylian Mbappe Gelecek | Transfer Haberleri

14.02.2022 - 17:57 | Son Güncellenme: 14.02.2022 - 18:09

Transfer haberleri... Real Madrid, Fransız yıldız Kylian Mbappe'yi kadrosuna katabilmek için sezon sonunda 4 oyuncu ile sözleşme yenilemeyecek. İşte detaylar.

Real Madrid'de 4 Yıldız Gidecek Kylian Mbappe Gelecek | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda yarın Fransız devi Paris Saint-Germain ile karşılaşacak olan Real Madrid'de Kylian Mbappe gelişmesi yaşanıyor.

Real Madrid'de, Mbappe için 4 yıldızla uzatmayacak

İspanyol basınında yer alan haberlere göre; Los Galacticos'un sezon sonunda Fransız yıldız Kylian Mbappe'yi transfer edebilmek için kadrosunda bulunan Marcelo, Isco, Eden Hazard ve Gareth Bale ile sözleşme yenilemeyeceği belirtildi. 

Marcelo ile Fluminense ilgileniyor

Brezilyalı yıldız Marcelo'nun Real Madrid ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2022'de sona eriyor. Tecrübeli sol bek oyuncuyla ülkesinin takımlarından Fluminense yakından ilgileniyor. 

Isco, Fiorentina'nın gündeminde

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan bir başka oyuncu ise on numara mevkisinde görev yapan Isco... Başarılı oyuncunun ismi uzun süredir İtalyan ekibi Fiorentina ile anılıyor. 

Hazard beklenen performansı veremedi

Chelsea'den Real Madrid'e 115 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan ve yaşadığı sakatlıklar nedeniyle eski performansından hayli uzak olan Belçikalı yıldız Eden Hazard da sezon sonunda takımdan ayrılacak oyuncular arasında yer alıyor. Fransa Ligi ve Premier Ligi takımları 31 yaşındaki oyuncunun peşinde.

Bale de yolcu

Galli yıldız Gareth Bale de sezon sonunda Real Madrid'e veda ediyor. Sol kanat oyuncusu, Eden Hazard gibi yaşadığı sakatlıklardan dolayı istenilen performasını bir türlü gösteremedi. 

İlgini Çekebilir
Necati Ateş'ten flaş Fatih Terim paylaşımı
Habere Git

Mbappe'nin bu sezonki performansı

Öte yandan, Kylian Mbappe'nin Paris Saint-Germain ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Yıldız oyuncu bu sezon forma giydiği 31 maçta 21 gol ve 16 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler