Real Madrid, Kylian Mbappe'yi ikna edemedi!

13.02.2024 - 11:49 | Son Güncellenme: 13.02.2024 - 12:09

Transfer haberleri. İspanyol devi Real Madrid, PSG forması giyen ve sezon sonunda serbest kalacak olan Kylian Mbappe'yi henüz ikna edebilmiş değil. Detaylar.

Real Madrid, Kylian Mbappe'yi ikna edemedi!

AJANSSPOR-HABER

Fransa Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain forması giyen ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Kylian Mbappe için İspanyol devi Real Madrid uzun süredir girişimlerini sürdürüyor.

Mbappe kararını vermedi

The Athletic'te yer alan habere göre; Fransız yıldız Kylian Mbappe'nin, bu yaz bedelsiz olarak Real Madrid'e katılıp katılmayacağı konusunda kararsız olduğu ve henüz kararını belirtildi.

İkna olmadı

Haberde, yıldız oyuncu sezon sonunda Real Madrid'e gitmeye sıcak baksa da İspanyol ekibinin teklifi, Fransız yıldızın çevresini henüz ikna edebilmiş değil. 

İlgini Çekebilir
İsmi Fenerbahçe ile anılmıştı! Beşiktaş'la görüşmelere başladı
Habere Git

Yapılan teklif düşük

Ayrıca, Real Madrid'in teklifi, kulübün Mayıs 2022'de PSG'den transfer konusunda yaptığı önceki görüşmelerde kendisine sunulan tekliften daha düşüktü, ancak bu yine de Mbappe'yi Madrid kadrosunun en çok maaş alan oyuncusu yapacaktı.

Real Madrid'in ilk yaptığı teklif

İki yıl önce yapılan görüşmelerde Real Madrid'in Kylian Mbappe için 130 milyon Euro, imza ücreti ve oyuncuya da yıllık 26 milyon Euro teklif etmişti.

İşte Mbappe'nin talepleri

25 yaşındaki yıldız oyuncunun ise yeni sezonda talepleri yıllık 50 milyon Euro ve 120 milyon Euro da imza parası.

İlgini Çekebilir
Komşuda gündem Fatih Terim: "Kimsenin dayanamayacağı..."
Habere Git

PSG'nin yeni teklifi belli oldu

PSG'nin de, Kylian Mbappe'nin Real Madrid'e transfer olmaması için 136 milyon sterlin değerinde iki yıllık yeni bir sözleşme teklif ettiği iddia edildi.

Bu sezonki performansı

Bu sezon Fransız devi ile 29 karşılaşmaya çıkan Kylian Mbappe, 30 gol ve 7 asistlik performans sergiledi. Başarılı oyuncu 2018 yılında Monaco'dan 180 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilmişti.

Öte yandan PSG, Fransa Ligi'nde 21 maç sonunda elde ettiği 50 puanla ilk sırada yer alıyor. Fransız ekibi, Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında yarın saat 23.00'te Real Sociedad ile sahasında karşılaşacak. 17 Şubat'ta ise ligde Nantes deplasmanına konuk olacak.

Senin için hazırladığımız haberler