G.Saray'da Milot Rashica'nın Temsilcisinden Transfer Sözleri!

11.04.2023 - 14:11 | Son Güncellenme: 11.04.2023 - 14:18

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray'da forma giyen Milot Rashica'nın temsilcisi, oyunun geleceğiyle ilgili açıklamalar yaptı...

G.Saray'da Milot Rashica'nın Temsilcisinden Transfer Sözleri!

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Milot Rashica'nın temsilcisi, sağ kanat oyuncusunun geleceğiyle ilgili flaş açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Milot Rashica, Galatasaray'da kalmak istiyor

Kosovalı sağ kanat oyuncusu Milot Rashica, Galatasaray'da kalmak istiyor, bunu bizzat temsilcisi Aykut Erçetin, canlı yayında açıkladı. 

"Rashica çok iyi bir performans gösteriyor"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Erçetin, "Mağlup olunan Konyaspor maçı dahil olmak üzere Milot Rashica çok iyi bir performans gösteriyor. Golden sonra, ikinciyi de atmıştı; ama ofsayt gerekçesiyle sayılmadı.

İlgini Çekebilir
Bafetimbi Gomis kararını verdi! Sezon sonu...
Habere Git

"Türkiye'de ne kadar mutlu olduğunu defalarca dile getirdik"

Analiz yaptığımızda sahadaki en etkili futbolcu olduğu ortaya çıktı. Milot sadece kendi performansına odaklandı. Türkiye'de ne kadar mutlu olduğunu defalarca dile getirdik. 

"Goller ve gol paslarıyla katkı sağladı"

Performansından da bu anlaşılıyor zaten. 14 maçlık galibiyet serisinde en çok maç oynayan Milot oldu. Goller ve gol paslarıyla katkı sağladı. 

"Galatasaray'da çok mutlu"

Koşan ve oyunu defans yönüyle de oynayan bir oyuncu. Milot, Galatasaray'da çok mutlu, performansı artıyor. Galatasaray'da buna göre adımları atar" dedi. 

İlgini Çekebilir
Emirhan İlkhan'dan şok milli takım çıkışı!
Habere Git

Rashica'nın Galatasaray'dan kazanacağı ücret

Bilindiği üzere, sarı-kırmızılı takım Milot Rashica'yı sezon başında İngiliz ekibi Norwich City'den sezon sonuna kadar bedelsiz olarak kadrosuna katmıştı. Galatasaray, Kosovalı yıldıza 2022-23 sezonu için 1.5 milyon Euro ödüyor.

Bu sezonki performansı

Öte yandan bu sezon sarı-kırmızılı takım ile 27 maçta sahaya çıkan ve 416 dakika süre alan Rashica, 4 gol ve 5 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler