Rangers namağlup şampiyon bitirdi, taraftar direğe tırmandı!

15.05.2021 - 16:38 | Son Güncellenme: 15.05.2021 - 16:43

İskoçya Ligi'nde Rangers sezonu namağlup lider bitirdi. Rangers takımı, taraftarlarını selamladı. Taraftarlar kutlamalarda kendinden geçti. İşte detaylar...

Rangers namağlup şampiyon bitirdi, taraftar direğe tırmandı!

DIŞ HABER-AJANSSPOR

İskoçya Birinci Futbol Ligi (Premiership) ekiplerinden Rangers, bitime 6 maç kala şampiyonluğunu ilan etmişti. Ligin son maçında Rangers sahadan galibiyetle ayrılıp ligi namağlup lider tamamladı. Rangers taraftarları, şampiyonluk kutlamalarında adeta kendinden geçti. Detaylar haberde...

Rangers, 2011 sonrası ilk kez şampiyon olmuştu

Ligde son 9 sezonun şampiyonu Celtic, Dundee United ile deplasmanda 0-0 berabere kalmış ve Rangers bitime 6 hafta kala şampiyon olmuştu. Steven Gerrard'ın teknik direktörlüğündeki Glasgow ekibi, 2011 yılının ardından ilk kez Premiership'te şampiyonluğa ulaşmıştı. 

Kutlamalarda koronavirüsü kimse önemsemedi 

İskoçya'da yüzlerce Ranger taraftarı kulübün şampiyonluk kutlamaları öncesinde ve politikacıların çeşitli uyarılarına rağmen Ibrox'un dışında toplandı. 

Kendinden geçtiler 

Maske takmayan birçok taraftar kutlamaya katılırken, taraftarlardan bazıları aydınlatma direğine tırmandı ve ilginç görüntüler oluşturdu.

Bu hafta ne olmuştu?

Bu hafta polis ve politikacılar, Rangers taraftarlarına çağrı yapmış ve Ibrox'tan George Meydanı'na yürümemeleri konusunda uyarmıştı. Rangers ligde son olarak bugün Aberdeen karşısında 4-0 kazandı ve lig namağlup lider tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler