(ÖZET) Galatasaray - Pendikspor Maç Sonucu: 4-1

21.04.2024 - 20:44 | Son Güncellenme: 21.04.2024 - 21:07

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında evinde Pendikspor'u 4-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. İşte maç özeti...

(ÖZET) Galatasaray - Pendikspor Maç Sonucu: 4-1

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında lider Galatasaray sahasında Siltaş Yapı Pendikspor'u 4-1 yendi. Sarı kırmızılılar üst üste 14. galibiyetini alırken kendi rekorunu egale etti. Sarı kırmızılılar yenilmezlik serisini de 21 maça çıkardı.

Kerem Aktürkoğlu son sözü söyledi

Sarı kırmızılıların gollerini 35. dakikada Mauro Icardi, 40. dakikada Abdülkerim Bardakcı, 77. dakikada Dries Mertens ve 90+5'te Kerem Aktürkoğlu attı. Konuk takımda Alpaslan Öztürk, 85. dakikada ağları havalandırdı.

 

Icardi yıldızlaştı

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, sarı kırmızılı forma ile 50. golünü attı. Ayrıca Sarı kırmızılılarda Dries Mertens, bir gol ve 1 asistle maçta yıldızlaştı.

Cimbom, kendi rekorunu tekrarladı

Galatasaray, Pendikspor mağlup ederek Süper Lig tarihinde kendisine ait üst üste kazanma rekorunu tekrarladı.

Sarı kırmızılılar, geçen sezon Süper Lig'in 12 ve 25. haftalarında üst üste 14 maç kazanarak, Beşiktaş'a ait olan rekoru kırmıştı.

Son 21 maçta yenilmedi

Okan Buruk'un öğrencileri Süper Lig'deki son 21 müsabakada mağlubiyet yüzü görmedi. Ayrıca evinde bu sezon 17'de 17 yaptı.

Galatasaray ayrıca, Süper Lig'de sahasında çıktığı son 34 maçta mağlup olmadı.

Galatasaray, Fenerbahçe ile farkı açtı

Bu sonuçla birlikte Galatasaray, puanını 90'a çıkardı ve bir maçı eksik olan ikinci sıradaki Fenerbahçe ile puan farkını 5'e çıkardı. Pendikspor ise 30 puanla küme hattında kaldı.

Cimbom'da yeni hedef; Adana Demirspor

Ligin bir sonraki haftasında Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanına gidecek. Pendikspor ise Kayserispor ile karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler