Beşiktaş, Sergio Ramos Transferinde Masadan Kalktı!

19.08.2023 - 12:24 | Son Güncellenme: 19.08.2023 - 12:35

Trendyol Süper Lig ekibi Beşiktaş, PSG'den ayrılan dünyaca ünlü savunmacı Sergio Ramos transferinden vazgeçerken Talisca transferi de zora girdi. Detaylar...

Beşiktaş, Sergio Ramos Transferinde Masadan Kalktı!

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ta transfer harekatı sürerken gündeme iki yıldız oyuncu geldi. Siyah-Beyazlılar, savunma bölgesi için dünya yıldızı Sergio Ramos'u listesine eklerken on numara pozisyonuna da eski oyuncusu Anderson Talsica'yı aldı. Siyah-Beyazlılarda iki transferde zora girdi. 

Sergio Ramos transferi iptal oldu

TRT Spor'da yer alan habere göre; Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Sergio Ramos'un toplam maliyetinin yıllık 15 milyon euro olması nedeniyle masadan kalktıklarını açıkladı. 

''Talisca zor''

Ayrıca Fanatik Gazetesi'ne de Talisva transferi için konuşan  Emre Kocadağ, “Oyuncu ve kulübü ile görüştük. Talisca’nın aldığı ücret belli. Kulübü oyuncuyu bırakmak istemiyor. Sanırım bu yüzden olacak; verdiği ücretin 3 katı üstünde bedel çıkarmışlar. O yüzden imkansız gibi” diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Sergio Ramos, Galatasaray'a sinyal yaktı!
Habere Git

''Şampiyonluk için kadro kuruyoruz''

Listelerinde yer alan diğer isimler için de konuşan Kocadağ, “Farklı oyuncular ile de görüşüyoruz. Transferde kimse ile yarış içinde değiliz. Sadece bütçemize, işimize katkı verip vermeyeceğine bakıyoruz. Beşiktaş birini istiyorsa çekip alır. Şampiyonluk için kadro kuruyoruz. Buna inanıyoruz” sözlerini sarf etti.

Ramos için Galatasaray'da devrede

Dünyaca ünlü savunma oyuncusu Sergio Ramos transferinde Galatasaray'ın da devrede olduğu iddia edilmeye devam ediyor. Cim Bom, yıldız oyuncunun maliyetini sorgulamaya devam ederken Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalarak bir adım daha öne çıkma hedefinde.

Bonservisi elinde

37 yaşındaki İspanyol savunma oyuncusu Sergio Ramos, PSG ile sözleşmesi sona erdikten sonra takımdan ayrıldı. Yıldız oyuncu Suudi Arabistan ekipleriyle de görüşmelere devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler