Rakibini yumruklayan Ahmet Örken Tour of Türkiye'den atıldı

09.10.2023 - 18:50 | Son Güncellenme: 09.10.2023 - 19:18

Türk bisikşetçi Ahmet Örken, bugünkü etapta bir bisikletçiye yumruk attığı için Tour of Türkiye'den atıldı. Örken, özür dileyerek tura veda etti. Detaylar.

Rakibini yumruklayan Ahmet Örken Tour of Türkiye'den atıldı

AJANSSPOR HABER

Türk bisikşetçi Ahmet Örken, bugünkü etapta bir bisikletçiye yumruk attığı için Tour of Türkiye'den atıldı. Konya Belediye takımı adına yarışan Ahmet Örken ise yaptığı açıklamada özür dileyerek tura veda etti.

"Derdimi anlatamadım"

Örken, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yarış içinde bir sporcunun yer vermediğim için karnıma yumruk atması sonucunda refleksle karşılık verdim. Fakat ilk hamleyi yapan sporcu pro continental takımda olduğu için benim ifadelerimin hiç bir etkisi olmadı. Derdimi anlatamadım" ifadelerini kullandı.

"Herkesten özür diliyorum"

Örken, "Refleksle yapmış olduğum hareket için suçluyum fakat diğer sporcuya hiç bir ceza verilmemesine çok üzüldüm. Uzun yıllardır katıldığım Tour of Türkiye'den ilk kez böyle ayrılıyorum. Çok üzücü! Herkesten özür diliyorum. Takım arkadaşlarıma başarılar diliyorum" dedi.

İlgini Çekebilir
Alanya-Antalya etabında müthiş son! İşte kazanan...
Habere Git

Rakibi yol vermedi sinirler gerildi

Arkasından gelen rakibine yol vermeyen Ahmet Örken, rakibinin daha öncesinde de omuzuna bir teması olduğu gerekçesiyle gerildi. Taraflar arasında tansiyonun artmasının ardından Örken rakibine yumruk attı.

Senin için hazırladığımız haberler