Taleh Mammadov Ermeni Rakibini Yerden Yere Vurdu | Twitter'da TT Oldu

13.09.2022 - 14:09 | Son Güncellenme: 13.09.2022 - 14:17

Belgrad'da Dünya Güreş Şampiyonası'nda Azerbaycanlı güreşçi Taleh Mammadov, Ermeni rakibi Hrachya Poghosyan sırtına alıp bir süre gezdirdikten sonra mindere vurdu. Detaylar haberimizde...

Taleh Mammadov Ermeni Rakibini Yerden Yere Vurdu | Twitter'da TT Oldu

AJANSSPOR HABER

Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki Dağlık Karabağ krizi minerdeki rekabete de yansıdı. Belgrad'taki Dünya Güreş Şampiyonasında Azerbaycanlı güreşçi Taleh Mammadov Ermeni rakibi Hrachya Poghosyan ile karşılaştı.

İnanılmaz hamle! 5 tam puan aldı

Azerbaycanlı Taleh Mammadov, Dünya Güreş Şampiyonası 63 kilo bronz madalya maçında Ermeni rakibi Hrachya Poghosyan karşısında 5 puanlık 'grand teknik' sergiledi.

Azerbaycanlı Taleh Mammadov, Ermeni rakibi Hrachya Poghosyan karşısında tek seferde alınabilecek en yüksek puanı alırken bu görüntüler sosyal medyada viral oldu.

O pozisyon çok konuşuldu

Taleh Mammadov (63 kg) Sırbistan'ın Belgrad kentinde düzenlenen Dünya Şampiyonasında üçüncü oldu. Mammadov, Ermenistan'dan Grachim Poghosyan'ı 10:4'lük skorla mağlup ederek bronz madalyanın sahibi oldu.

İşte o anlar...

Sosyal medyada TT oldu

Azerbaycanlı Taleh Mammadov, Ermeni rakibi Hrachya Poghosyan karşısında 5 tam puan elde ettiği 'grand teknik hamlesi sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Senin için hazırladığımız haberler