Rafael Nadal adım adım rekora

06.06.2021 - 00:47 | Son Güncellenme: 06.06.2021 - 00:55

Son dakika tenis haberleri... Rafael Nadal, Fransa Açık Tenis Turnuvası'nda (Roland Garos) Norrie ile karşılaştı. İşte Nadal Norrie maç sonucu ve turnuvadan detaylar...

Rafael Nadal adım adım rekora

AJANSSPOR - HABER

Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen Fransa Açık Tenis Turnuvası Roland Garos'ta İspanyol raket Rafael Nadal, Büyük Britanyalı Cameron Norrie ile kozlarını paylaştı. Nadal, rakibini 3-0 yenerek saf dışı bıraktı ve 4. tura yükseldi. 

Fransa Açık'ın 7. günü, akşam seansındaki üçüncü tur karşılaşmalarıyla devam etti. Erkeklerin 3 numaralı seribaşı İspanyol Nadal, dünya sıralamasının 45. basamağındaki Büyük Britanyalı Cameron Norrie'yi 6-3'lük skorlarla kazandığı setlerle 3-0 yenerek dördüncü tura çıktı.

 

Nadal rekora koşuyor

Bu turnuva, Rafael Nadal için ayrı bir anlam taşıyor. Erkeklerin 3 numaralı seribaşı Nadal, 30 Mayıs'ta başlayan Fransa Açık Tenis Turnuvası'nı kazanırsa, 20 şampiyonlukla Roger Federer ile paylaştığı "en fazla grand slam turnuvası kazanan erkek tenisçi" rekorunu kırmış olacak. 

 

 

Jennifer Brady'nin talihsiz sakatlığı

Kadınlar dünya sıralamasının 14. sırasındaki Jennifer Brady, klasmanın 25. sırasındaki Coco Gauff karşısında çıktığı üçüncü tur maçında ilk seti 6-1 geride kapattı. İkinci sette sakatlanan ABD'li oyuncu maçtan çekilince, Gauff dördüncü tura yükseldi.

Yunan tenisçi Maria Sakkari, Belçikalı rakibi Elise Mertens'i 7-5, 6-7 ve 6-2'lik setlerle 2-1 yenerek bir üst tura adını yazdırdı.

 

Senin için hazırladığımız haberler