Ricardo Quaresma futbolu bırakma niyetinde değil

25.11.2022 - 13:29 | Son Güncellenme: 25.11.2022 - 14:39

Beşiktaş'ın eski Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma 39 yaşında olmasına rağmen futbolu bırakmak konusunda istekli değil. Oyuncuya hala transfer teklifi geliyor

Ricardo Quaresma futbolu bırakma niyetinde değil

2010-13 ve 2015-19 yılları arasında Beşiktaş'ta forma giyen dünyaca ünlü oyuncu Ricardo Quaresma futbolu bırakmak istemiyor. 

Düşünmemiz gereken şeyler var

Futbolu bırakmak konusunda bir açıklama yapan Ricardo Quaresma, "Hala oynamak istiyorum ve bunun için hazırlanıyorum. Hala kararlaştırdığım bir şey yok ama masada bazı şeyler var. Düşünmemiz gereken şeyler var. Bir aile olduğunda düşünmemiz gereken şeyler var. Herkes için en iyisi, benimle birlikte olan insanlarla oturup, sonra karar vereceğim" dedi.

Cristiano Ronaldo etrafında birleşilsin

Gündemdeki arkadaşı Cristiano Ronaldo'nun etrafında birleşmesi gerektiğini söyleyen ünlü oyuncu "Tüm hikayeyi Cristiano'nun etrafında birleştirmek önemli. Cristiano'nun da Dünya Kupası'na çok motive olduğunu düşünüyorum. Hala oynamak istediğini de biliyorum. Nerede olursa olsun onun arkadaşı olarak kalmaya devam edeceğim" sözlerini kullandı.

İlgini Çekebilir
İşte Beşiktaş'ın hazırlık maçları ve tarihleri
Habere Git

Son olarak Vitoria Guimaraes'de forma giydi

Son olarak Vitoria Guimaraes'de forma giyen Portekizli oyuncu geçen sezonun sona ermesinin ardından bonservisini eline almıştı ve yeni sezon öncesinde herhangi bir takımla anlaşmadı. Quaresma 227 kez Siyah-Beyazlı formayı terleterek kariyerinde en çok Beşiktaş için görev yaptı. Q7 bu maçlarda toplamda 38 gol, 78 asistle takımına katkı sağlayarak dikkatleri üzerine çekti.

Senin için hazırladığımız haberler