PSV maçına kadar üç transfer!

30.06.2021 - 12:00 | Son Güncellenme: 30.06.2021 - 12:27

Transfer haberleri... Galatasaray yönetimi, PSV Eindhoven maçına kadar 3 + 1 transfer yapma kararı aldı. İşte detaylar...

PSV maçına kadar üç transfer!

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray'da 22 Haziran'da mazbatasını alan başkan Burak Elmas ve yönetimi, yoğun mesai içerisine girerken, ortaya çıkan tablo sonucu tedbirli hareket etmek zorunda. 

Geçen sezonun son bir buçuk ayından kalan oyuncu alacaklarını tahsil etmeye çalışan sarı-kırmızılı yönetim, bu süreçte iç transfer Arda Turan ve Emre Akbaba'yı açıklamayı planlarken, dış transferde de Barış Alper Yılmaz ile anlaşmaya vardı. Taraftar birçok bölgeye takviye beklerken, yönetim bir yandan mali dengeleri koruyacak bir yandan da taraftarı mutlu etmeye çalışacak. 

İki yabancı oyuncu

Bu doğrultuda Galatasaray Barış Alper Yılmaz dışında 20'sine kadar iki de yabancı oyuncu transferini bitirmeyi hedefliyor. PSV Eindhoven turuna kadar çok makul şartlarda bir seçenek çıkarsa da artı bir transfer de söz konusu.

Cimbom yeniden top başı yapıyor

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, pazar günü Dinamo Bükreş ile oynanan hazırlık maçı sonrası takıma iki günlük izin vermişti. Sarı-kırmızılılar bugün Florya'da yeniden top başı yapacak. Cimbom'un antrenmanı akşam 19.00'da başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler