PSG'li yıldız Neymar'dan Messi ve Mbappe'ye gönderme: "Utanç verici"

12.04.2022 - 14:22 | Son Güncellenme: 12.04.2022 - 14:32

Paris Saint-Germain futbolcusu Neymar, alınan 6-1'lik Clermont galibiyetinin ardından Messi, Mbappe ve diğer takım arkadaşlarına eleştirisinde bulundu

PSG'li yıldız Neymar'dan Messi ve Mbappe'ye gönderme: "Utanç verici"

AJANSSPOR - HABER

Brezilyalı yıldız futbolcu Neymar, Kylian Mbappe ve Lionel Messi ile beraber Paris Saint-Germain ön üçlüsünün Clermont’a karşı gösterdiği muhteşem performansın ardından yüzde 100'e ulaşmış olmalarının "utanç verici" olduğunu söyledi.

Neymar ve Mbappe hat-trick yaptı

PSG, pazar gecesi Stade Gabriel-Montpied'de 6-1'lik galibiyet alırken Neymar ve Mbappe hat-trick yaptı. Mauricio Pochettino'nun ekibi, Ligue 1'in zirvesinde 12 puan farkla öne geçti.

Messi, maçta üç asist kaydetti

Ayrıca Messi, maçta üç asist kaydetti ve Neymar, bu performansından memnun olmasına rağmen, üçlünün maksimum etkiyi yaratmasının bu kadar uzun sürdüğü gerçeğine üzülüyor.

İlgini Çekebilir
Fransa'da altı yıldızlı gece! Neymar üç gol Mbappe üç gol Messi üç asist!
Habere Git

Neymar, Clermont galibiyetinin ardından gazetecilere verdiği demeçte, Ligue 1 kupasını ele geçirerek sezonu zirvede bitirmek için artık tamamen motive olduklarını söyledi.

 

"Bizim için utanç verici bir durum"

 

Neymar "Her şeyden önce, bu gece kazandığımız için mutluyum. 3 gol attığım için de ayrıca mutluyum. Gittikçe daha iyiye gidiyoruz. Üçümüz de %100’ümüzdeyiz, ama sezonun sonunda bu seviyeye gelebildik. Bizim için utanç verici bir durum, fakat ligde kalan diğer maçları alacağız." dedi.

Neymar, Messi ve Mbappe'nin performansı

 

Fransız yıldız Mbappe,  PSG formasıyla bu sezon toplam 39 maçta 31 gol, 22 kaydetti. Brezilyalı yıldız Neymar, 16 maçta 10 gol atarken, ligin büyük bir bölümünü sakatlıklar nedeniyle kenarda geçirdi, Messi ise üç forvet arasında en az üretken olanıydı. Messi, PSG formasıyla çıktığı 27 maçta sadece sekiz gol atarken Ligue 1'de 13 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler