"Arkamızdan biri mi kovalıyor?"

25.04.2021 - 15:58 | Son Güncellenme: 25.04.2021 - 16:03

Fransız ekibi PSG'de forma giyen Neymar ve Mbappe'nin geleceğiyle ilgili açıklama geldi. Leonardo, iki futbolcu için neler söyledi? İşte transferde son durum ve detaylar...

"Arkamızdan biri mi kovalıyor?"

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Fransa Ligi ekiplerinden Paris Saint Germain'de forma giyen Neymar ve Kylian Mbappe'nin geleceğiyle ilgili transfer iddiaları devam ediyor. Real Madrid ile anılan futbolcuların durumu hakkında PSG'nin sportif direktörü Leonardo açıklama yaptı. Detaylar haberde...

"Neymar konusunda arkamızdan kimse kovalamıyor"

PSG Sportif Direktörü Leonardo, hem Neymar hem de Mbappe'nin yeni sözleşme imzalamaları konusunda olumsuz bir açıklama yapmadı. Leonardo, "Neymar'ın sözleşmesini uzatma konusunda acelemiz yok. Kimse arkamızdan kovalamıyor" diye konuştu. 

Mbappe kalacak mı?

Ayrıca Kylian Mbappe'nin Madrid'de ev tuttuğu ve yeni sezondan itibaren Real Madrid'de forma giyeceği iddialarına ise Leonardo şu yanıtı verdi: 

Kylian Mbappe'nin durumunu biliyoruz. O da bizim ne düşündüğümüzü biliyor. Sözleşmesi devam ediyor. Gelecek hakkında iyimser olmamak için bir nedenimiz yok."

Mbappe'nin performansı ve piyasa değeri

Fransız futbolcu Kylian Mbappe bu sezon 46 maçta 39 gol 11 asistlik performans ortaya koydu. 2018'de 200 milyon Euro olarak gösterilen piyasaa değeri Mbappe'nin düşüşe geçti. 22 yaşındaki oyuncuya 160 milyon Euro değer biçiliyor. 

Neymar'ın sözleşmesi ne zaman bitecek?

Neymar'ın sözleşmesi de 2022 yılı Haziran ayında sona erecek. Real Madrid'in her iki futbolcu ile ciddi şekilde ilgilendiği, Fransız ve İspanyol basınında yer almıştı. 

PSG'de bu sezon Neymar'ın performansı

Brezilyalı yıldız Neymar bu sezon 23 maçta 14 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. Neymar'ın Transfermarkt verilerine göre 2018'de 180 milyon Euro olan değeri; 110 milyon Euro olarak belirtiliyor. 

Senin için hazırladığımız haberler